|Switch/3DS機主討論(107)| 大亂鬥 Super Smash Bros. Ultimate|

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
我啱啱買咗,無中文
宜家仲摸索緊d
歐洲uk au 24dec出
us 就3jan 出

靚過pokemon
不過pokemon 有sabrina 就得
垃鴨妖錶都ko gamefuck間
白貓Switch情報,2020年發售預定

from巴哈
好想佢出FF8,第一次接觸FF ge 遊戲
有番地搏貓?
圖 124 未有囉
想請問下,呢個套裝唔係好耐之前已經有咩?定係有其它野唔同?
聽日出既孖車8套裝,知唔知邊度有得買?問過幾間大細舖都唔知會出
想請問下,呢個套裝唔係好耐之前已經有咩?定係有其它野唔同?

唔係
好似幾正
Granblue Fantasy又出
Dragalia lost幾時出返隻console RPG
console化都撇唔甩隻手機驚味
佢個port 好似有FF8?
痴線,原來咁多版,仲有暗之世界 。有無巴打打晒全部,用左幾多時間
cy搵白金做gf個質素應該有保證
但白貓係佢自己公司做返就唔知啦
GBF隻ARPG個實GAMEPLAY幾正,應該會買黎玩
好似廿幾個鐘
任記真係好陰毒,隻game d 公仔咁靚,小朋友試玩完一定嘈住要買。d 家長又跌錢
《MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order》將於2019年發售並支援中文!

《MARVEL ULTIMATE ALLIANCE》系列十年之後首次回歸,它作為一部全新的動作角色扮演遊戲獨家登陸Nintendo Switch!與復仇者聯盟、星際異攻隊、X戰警等大陣容組建你的終極團隊!和朋友一起在宇宙暴君薩諾斯和無情戰士閣黑衛隊的手中防止銀河系的破壞。

在本作,玩家可以把視野切換成能更清楚看到動作的“Heroic Camera”視角一一首次獻上更具臨場感的視角以進行單人、雙人或最多4人模式一起遊玩。通過線上連線、鄰近主機連線或是把Joy-Con分享給朋友,讓他們加入自己的隊伍。配對另一對Joy-Con(另售),4位玩家就能在同一台主機上一同遊玩!通過自由加入或退出的系統令玩家能創造屬於自己的"Ultimate Alliance"!
冇switch
nippon marathon bug唔bug? party game類?
兩個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞