|Switch/3DS機主討論(107)| 大亂鬥 Super Smash Bros. Ultimate|

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
想問下我有隻魯弗蘭地下迷宮中文版,但係無論用日美歐acc都攞唔到個gold point,到底隻野係乜區架。仲有隻mega man x collection仲奇怪,隻game就應該歐版,我用美歐acc都會話gold point係呢個區未攞得住
CHT區,冇得攞金幣,總之得中文嘅遊戲都冇,例如隻光明之響
港任個eshop真係嚇死人,話說買左行版大亂鬥咁個食人花code就要港任shop dl,轉完區一上,wt the fuck,我以為有咩問題,個版面乜都無,一入就叫人入code,係乜都無得賣,淨係有入code功能
其實行版可以響日區拎coin拎食人花
正一on9仔
大亂鬥 食人花code 會提供到幾時?

想遲少少大爆pkm先買,驚到時無Code 入
係咪即係過晒splatoon 2
Let's go > Splatoon 2
井上正大 @MAAAAAAAASAHIRO
ジオウ終わったらスマブラの世界でも行こうかな。
咩話 唔撚係掛
擺明人地買左隻GAME返黎玩
明白,即係講全球
有無巴打有買D3,多唔多人連線Farm?
全球數字要等財報
switch 右joycon 拆出黎之後connect唔到
無燈著,係咪已經壞撚左
但係插主機又用到
長按sync試下
試左,都係無反應
直情連燈都唔識閃?
controller option顯示有無電?
controller 滿電
係,無閃
第13,14集真係好正
岩岩入手主機+大亂鬥,想問有咩game岩單人+上網連線玩?

漆彈而家先入手仲有冇online場?
漆彈1 而家玩都仲match到人
唔使擔心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞