|Switch/3DS機主討論(107)| 大亂鬥 Super Smash Bros. Ultimate|

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
之前授權hori都有出左三隻usb插頭既
任天堂(香港)有限公司

【宅喺屋企...都要宅得有活力?🤔】
一二三,一二三四五六七!唔係教小朋友數數目字呀!
🤸‍♀係做運動~依家手握Joy-Con就可以將屋企變成Gym Room!
🎮Fitness Boxing以拳擊為基礎嘅趣味節奏運動,
👨‍👩‍👧爸媽可以幫小朋友選擇訓練部位同時間,安心俾小朋友放電!
多達50種模式同20首歌曲選擇,1個畫面,2人同玩!
仲有「對戰模式」同「合作模式」可以增加親子嘅默契添!
放假想小朋友玩得開心,跳得健康…快啲一齊享受「親子x拳擊」嘅樂趣啦👏!

神級PR
佢無出switch版所以要買?
3月14日
https://youtu.be/gYlDaU0-dy4

櫻井你真係痴線
3月14日有乜?
winning post 9
係咪block左twitter?
我有用twitter 呀,但你個post 入面唔見野

你打多左個’
my bad
只有原裝 gc 掣配做大亂鬥專用手掣 (好似係
Overcooked 2 Xmas Update (FREE)

+five kitchens, three recipes, two chefs, practice mode, and more online features
+正體中文

https://www.youtube.com/watch?v=ZgVPFIRAqJQ

已出
有冇人聽左Zelda concert
hori個隻既感覺同我以前揸開GC既手掣好似唔同
係, 輕D同埋LR制唔係慢慢逐漸禁, 變左一下一下咁禁
香港有無鋪賣adapter?美森見有好多非官方既
有一間, mayflash
$92
啲制手感同成個手制質感都唔同,hori果個明顯玩具feel多啲
美森可以直送香港,我買左連運費,手制,官方adapter港紙455度,hori制香港買一個180度,係貴好多
個adapter宜家冇貨要等1至2個月
轉插真係炒到好貴
好彩Wiiu個時已經買定
雖然到E加都未用過,唔知有冇壞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞