|Switch/3DS機主討論(107)| 大亂鬥 Super Smash Bros. Ultimate|

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
想問有無高質rpg推薦 啱啱出機
xb2 八個女人
無玩開機戰..係咪集集都咁貴? 差不多成六百蚊
行版會平D,不過都一定係DLC地獄
屌on99 無得入歌
定價都唔知有幾多係D歌既版權,比咁多錢買番黎你竟然聽自己D歌,不如直接熄BGM玩算吧啦
八個女人咩嚟?
Octopath traveler?
switch為左壓低個成本好多野都造工差過3DS
試左蛇果個18W係推唔到TV MODE既
不過叉電速度就唔錯,至少快過之前用開既iPad跟機12W
想請問下隻大亂鬥有冇得組隊2打2咁玩?

我見佢話同一部機可以組隊2人線上打

但有冇得同身處遠方嘅朋友組隊一齊打人

定係只可以同朋友亂打?
Switch新功能示範
https://youtu.be/N2JERN7mXgc

今晚開始練龜魔王
兩回事黎, 我想出風起雲動拳時有返歌而唔係純音樂呀屌, 上一集入定歌打天完突破d stage 原全係兩回事
Vita means life
上網連機打要收錢
有冇話轉咩地區好?
鬼叫NS無自帶播放器,咁點入歌呀
不過聽講PS4入歌隻手指要長插無得放入機度?計落PS3年代最放便
上集Ps4 就唔洗長吉手指, 抄完落去就得, 屌機戰本來好夾switch
我都應該買ns版,因為我車程長
V X我都係塔巴士玩,但無得入BGM真係有D唔開心
スマブラ SP 発売3日間で123.8万本のスタート! Switch及び『スマブラ』シリーズ過去最高の初週販売本数を記録
Nintendo Switch本体も27.8万台を販売し、累計販売台数が600万台を突破した。

なお、本作発売週(2018年12月3日~12月9日)のNintendo Switch本体の週間販売台数は278,313台で、前週の107,450台から、およそ2.6倍となっています。これにより、Nintendo Switch本体の推定累計販売台数は6,116,566台となり、発売から93週目(1年9ヵ月)で国内累計600万台を突破しました。
總銷量超越PSV

PS4截至上週總銷量為731萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞