【10月新番】JoJo的奇妙冒險 黃金之風(2)

1001 回覆
23 Like 5 Dislike
啊屌老母唔記得落多幾層加密
咁呢季都有康一嘅
應該劇情表現嚟啫 我估
咁係因為佢怕好似承太郎咁喧賓奪主啫
我覺得幾關喬魯諾個人性格問題
btw之後都會有個前作角色出場可以期待下
我講緊打到啲車飛起嗰段
不過黃金體驗本身都唔係好啱前面嗰種硬上嘅戰鬥嘅
之後果啲都打得幾精彩幾癲下
MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA
黑幫鬥爭,都唔意外
主角可以冇哂避忌殺人
車飛起算正常啦
第三部人都飛起 雖然漫畫好似係有跳牆
WRYYYYYYYYYYYYYYYYY

MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA MUDA
第四部啲替身都幾撚難搞
老鼠/Sheer Hear Attack
有ZA WARUDO都無用
其實一開頭黃金同鋼鏈有得打都係奇
鋼鏈力a速a跟本壓倒性
其實第四部啲敵人全部都係注意承太郎多過仗助
佢個時停得2秒真係冇咩用
呢樣真
終於就嚟推爆post了
1001 記得開新poat
咁係因為
後面再講
吉良有話仗助麻煩啲
但最終戰承太郎如果唔係當咗仗助叫聲係雨聲就一早完咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞