【10月新番】JoJo的奇妙冒險 黃金之風(2)

1001 回覆
23 Like 5 Dislike
FIGHTING GOLDDDDDDDDDD
高潮個位點解唔係用fugo 首bgm
下集就火車戰
又愛又恨既一場
好好睇 arrivederci
@@@邊廢 佢係只要你唔死冇左邊part都可以重造出黎裝返落去(雖然裝落去果下好撚痛
仲可以heal自己
咁多部入面補師最勁係仗助 不過唯一缺點係冇得heal自己
仲有替身名都係樂團/專輯/歌名
好多謝荒木因為JOJO令我認識好多好正嘅音樂
老闆替身個樂團真係

唔知第六意動畫化時會唔會比某位音樂家投訴
sorry下個星期未做住
我唔係講緊@@@廢 只係比較起其他healer佢有啲失色
如果剩係講heal人
仗助就唔使講 早人爆炸都救到
SBR入面個hot pants都係可以做到@@@做嘅嘢 仲係唔會痛
咁樣比較之下 @@@好似同FF有咩分別
點解可以淨係隻手倒帶?
仆街 我唔記得較返細個字型
希望大家當睇唔到
同埋好彩唔係好劇透
最鐘意red hot chill pepper
係咪馬友友 因為都畫得佢幾樣衰
仲有Black Sabbath同Metallica
其實我幾鍾意made in heaven呢個名
因為佢係代表住jojo宇宙嘅完結
而咁啱made in heaven都係queen最後一隻碟嘅名 都係代表住freddie mercury嘅完結
MADE IN HEAVEN~~MADE IN HEAVEN!
以前連載係用”stairway to heaven”,Led Zeppelin名曲
咁大阪附近有無d合作商店?
我最記得播老師畫畫過程
有幅上色時失咗手
其實唔使嬲,d人審美觀去唔到個level,你點迫佢睇都係會睇返佢自己鍾意嘅嘢
的確係唔洗推, 唔只替身使者會互相吸引, jojo都好似會選擇讀者咁, 以前有個fd點叫佢都唔肯睇, 有日佢唔知做咩睇完就迷上左, 係咁搵我傾
第一次睇到第四部主角既髮形果陣,
我都差啲唔想睇落去
我覺得幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞