【10月新番】JoJo的奇妙冒險 黃金之風(2)

1001 回覆
23 Like 5 Dislike
我都覺得幾正
新人留名。jojo個名同啲梗都知咗好耐,不過無咩睇過。早排心血來潮開咗3jo既動畫睇,又幾好睇喎。跟住見呢度有討論就跳咗4jo,直接睇gio,估唔到咁緊湊,同埋想讚荒木設計既替身能力同運用方法真係好巧妙,睇得出替身使者真係熟悉自己既能力,同埋喺唔知對方能力既情況下要用腦去戰鬥,睇得好過癮。
1同2都好睇,睇埋啦
點解要跳咗diu
diu都好好睇
睇完之後再睇678漫畫
純粹想追到新番進度跟到呢度啲討論,因為知道4, 5部既故事相對獨立,所以跳咗4jo先,之後有時間會補返,另外補緊1, 2jo。
最強補師係diamond
打吉良吉影

大阪有間Lawson 直情可以用票尾去換JOJO post card
入面好多JoJo嘢
失手果幕佢個反應係好好笑
反派我始終覺得吉良吉影最有魅力、無論能力定性格都係

好過DIO第三部最尾智力急降
吉良吉影個性同能力完全相反
自己想要平靜生活但係KILLER QUEEN係爆炸
吉良吉影最後都自爆左自己個名
個人認為第七部既大總統最有魅力
利申: 淨講能力,唔計弱智化

吉良同DIO埋尾都係俾荒木弱化智力輸
end of the world都好正
講起吉良 我想講下自己第四部最鍾意嗰part

就係蜈蚣鞋舖一戰
承太郎同康一都冧低咗 仗助趕到嚟幫拖 都接近可以ko到吉良 點知佢斬撚埋自己隻手去保命
睇嗰陣仲諗緊仗助會點樣對付連承太郎都打唔爆嘅嘅枯萎穿心攻擊 點知佢居然係用復原能力去追蹤返吉良, 而唔係諗點樣打爆舊坦克 完全估佢唔到
果然點樣運用能力先係重點
仗助啲戰鬥真係點都估唔到可以咁血追蹤彈又係
「我都覺得毆打一個受傷嘅人好仆街,

所以我一早就醫返好你」

「就好似喺新一年着一條新底橫一樣咁令人精神爽利」
順便喺度祝各位替身使者新年快樂
新年快樂
香港netflix先去到第四部 日本已經有第五部
Btw重睇就好想儲返超像可動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞