[本地足球] 2018/19 港超聯及香港隊討論區 (54)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
細會呀
個外援係咪比矮人屌過 頂唔順走人
可能覺得珍寶珠訓練法太on9
矮人: small club ar!who do u think u are? if u were that good, u wont be here!
有高佬富做隊友最慘
咪撚喺回音壁就當自己識撚晒一般香港人宜家嘅生活先得架
重覆犯錯 is good song, thanks
一個香港人唔識正選
你不如話香港人唔識蕃茄淨係識西紅柿
你咁撚唔撚柒閪信嘅咪搵佢個人FB出嚟再去佢FB屌柒佢囉,你都講撚到自己半個圈內人有份搞呢個project嗰個project 喇。你又唔撚柒識人,又屈人支那人屈人親中,我屌你老母臭閪啦柒頭皮,咁撚屈得。冇人話過佢用中国國旗emoji 啱啊,係咪用錯一次emoji 咁撚柒大把就係投撚咗共啊屌你老母,仲無撚賴過飯民狗啊你
你都解釋唔到國旗同首發
就係到屌人屈條女
打少 d j 啦
香港人用國旗代表香港,你落街,除左支那妹,邊個會咁做?
咁宜家佢係咪仲係個個學前post 都用首發啊屌你老味?唔撚講呢筆啦,你有咩證明到個個香港人宜家都係用正選唔用首發啊?抖音支付寶呢啲喺child登呢個回音壁9up咪覺得冇香港人用囉。啲圈內人宜家有時都講首發後腰,一個唔撚識Starting XI嘅accuracy 港式翻譯,問個教練係點之後中咗伏有幾撚奇啊?都係嗰句,咁撚唔信嘅咪睇下理文下次搞咩記者會時當面屌柒佢係支那狗囉,睇下邊撚個柒?on撚9,佢有冇食撚過催淚彈我唔撚知,但宜家你喺度亂屌河馬屈人係支那狗就係冚家剷,仆你個街,講撚到龍飛鳳舞咁撚樣,捉著幾個post 就以為自己起撚咗人地底好威威咁撚柒樣,人地係長頭髮短頭髮都唔撚柒知就咁撚鍾意屈人地係支那狗共狗又盛,做人咪撚咁撚柒膠啦屌你老母
隔撚著個mon就有透視眼識人地係咩人,有咁嘅超能力咪撚晒咗佢喺度日日夜夜網上打飛機啦on9仔
除咗話佢柒撚咗仲想咩解釋啊?我唔撚係話佢用呢啲嘢啱啊柒頭皮,左一句支那妹右一句蝗妹,瞓啦柒頭
94 謝家榮 [GK]
5 柏保路 [C]
6 北村祝
7 梁子駿
8 馬高斯
9 拿祖
11 希堅奴
13 謝敏榮
45 潘栢安
84 彭超然
93 陳皓駿

17 屠俊翹 [GK]
10 祖亞昆
19 尹東憲
24 彭林林
74 梁國威
88 黎厚希
99 朱偉鈞
[GK] 陸平中 19
金東進 5
安基斯 10
廖偉業 12
孫銘謙 23
[C] 杜瑋鴻 24
曾梓軒 27
徐相民 77
陳文俊 81
金珍曙 88
黃耀富 99

[GK] 保羅 1
高俊 8
播磨浩謙 11
廖智謙 14
裴贊洙 34
史雲斯頓 35
何振廷 44
神鋒老虎無得出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞