[本地足球] 2018/19 港超聯及香港隊討論區 (54)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
港會6比1大炒南華
中國國旗都有得講
[有直播]【沙西區校際足球決賽】2/12 9:30 體藝VS李寶椿 11:00 董之英VS王錦輝 沙田運動場
https://lih.kg/923888
袁皓俊明明企係到擋波
On9cc話佢飛身撲出
驗眼啦
寫稿果個冇睇場波,錄VO果個冇睇場波,剪片果個又唔睇場波
楊天經都好過佢
女仔唔係大哂
冇睇過波都唔係大哂

就正如細會絕對唔係咩都做得差既藉口一樣
做一間球會admin要求佢有多少足球知識都唔苛刻掛
有糧出俾佢咖
你話佢義工就算啦
免費直播
成500蚊一個鐘都吹到咁,唔屌佢屌邊個
冇話唔俾你地屌佢,而係下下又話佢係蝗又支那人又盛,對佢好撚公平啦一定
如果香港球圈都有好多人用呢啲詞薈時,你真係期待一個對足球嘅認識可能真係淨係知道係十一打十一嘅女仔可以喺班友身上學撚晒啲政治正確嘅術語?你地講到咁想教精佢嘅咪搭上搭搵到佢FB之後PM佢教佢囉 除咗國旗emoji呢單佢真係柒到唔想幫佢兜之外,啲咩首發啊乜乜物物係咪你地屌完佢之後就冇出現過啊?下下攞人地講嘢政治唔正確就話人地係支那人係共狗又盛媽媽叉叉咁,識得佢都唔幫佢口叫你地咪撚再屈人地嘅就唔撚係人啦
Lamela識呢個理文靚女
無圖點討論呀
你講咁多hints幫佢低調
唉,希望第時佢見到我唔會又屌柒我啦......
admin 有冇錯同我話唔話佢係蝗冇關係喎
唔係第一次,要多加留意
但呢度唔係個個咁諗呢...... 我唔會話佢講首發之類係啱,但真係希望呢度唔好亂屈人地係支那人
建議你幫佢補下習
周日(2日)下午港超聯頭場上演搶分騷,兩支尚未「開齋」的球隊夢想FC及凱景於青衣運動場對壘。今場「6分波」對護級形勢極為關鍵,雙方主帥賽前異口同聲為球員減壓,務求能夠在場上冷靜爭勝!(周日下午2時30分開賽)

目前以2和4負位處聯賽尾二的夢想FC,上周菁英盃2比1反勝和富大埔,今季首度在法定時間內贏波。主教練梁志榮透露,林衍廷及林樂勤今仗繼續倦勤,隊長陳偉豪膝部亦有微傷,不過他認為上仗賽果絕對是支強心針︰「黃晉軒同潘栢安上仗首度擔正,表現中規中矩。班球員唔需要我提醒,都知呢場波嘅重要性,不過唔會畀佢哋太大壓力,始終都仲有次循環去搶分。」

馮凱文:係時候有番啲成績
今季於各項賽事尚未打開勝利之門的凱景,今仗贏波便能反壓對手擺脫榜尾位置,相反落敗就會進一步遭拋離。主教練馮凱文表示夢想所受壓力較己隊大:「其實一直都對班球員有信心,只不過係爭一場搶到分或者贏波嘅比賽。12月我哋先後對夢想及元朗,呢兩場都好關鍵,希望今個月有分落袋,等班球員冇咁大壓力。雖則我哋新埋班,有藉口畀自己,但呢一刻我覺得都要有番啲成績出嚟。」傷兵方面,早前骨裂的徐相民雖於日前復操,進度仍有待觀察,而隊長杜瑋鴻或可能負傷上陣。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞