[本地足球] 2018/19 港超聯及香港隊討論區 (54)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
東方後防重將荷西安祖早前十字韌帶撕裂收咧,陳婉婷透露會在1月轉會窗尋找替補,又指已有多個球員作選擇。
盧卡斯都勁,但都會有機會從後撞得低
今場見哈利站樁真係好穩,先天優勢
狀態未足以戰亞協 李志堅:有必要增兵

李志堅慨嘆球隊現時狀態仍未足夠應付亞協盃,希望增兵並藉菁英盃打起球員:「心態上可以,但細節上仍有待學習。例如今天末段的罰球機會,我們不懂利用這些時間去讓球員休息,比較蝕底。希望可以簽入更多球員,惟仍要跟管理層磋商;亦會利用菁英盃等賽事練兵,盡快打起更多球員。」
狀態未足以戰亞協 球員:有必要換帥
其實基籃馬同歐沖咩事 點會操極連港超正選都踢唔到?
法叔踢東亞盃外圍賽都證明到比大家睇,佢係老,但仍然好撚勁
正義馬真係似操唔起,之前社區盃慢撚到仆街

歐沖就唔知
其實歐沖係咪傷左 完全無報導
廚師沖太忙冇時間練波
我就覺得9沖喺大埔係無用武之地,喺亞洲賽個本地球員身份有用咁囉。不過要做亞洲賽專員,到依家12月都唔出佢操下
鳩沖根本都冇心操啦
操唔起都唔覺佢會自動加操

有時間佢學沖下咖啡好過
海景可以降班架啦
馮凱文 唔洗再討論佢 大家都知咩料
歐沖自己on9姐,又唔係未跟過波棍堅
偷邊隊
個個都知佢地咩料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞