[本地足球] 2018/19 港超聯及香港隊討論區 (54)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
玩fm2019嘅巴打
我個港超球衣包 (SS+3D)搞掂左

http://www.mediafire.com/file/69d347aft1bwgzh/HKPL1819package.rar/file

更新請留意fb page
https://www.facebook.com/fmhkplkits/
咪玩啦 爛區前面用水彈點會贏到
大專盃球皇夏志明
正選 (後備) 4 (5)
入球 3

最強華人前鋒廣豪
正選 (後備) 8 (2)
入球 4

其實差唔多
水彈跑位唔差 又有身位速度
但有時d把握力真係嚇撚死人

陳廣豪未睇過
齋睇東網d精華又睇唔到d乜
要現場睇下佢意識 跑位 先敢評論
英超踢38場
港超得18場
香港超級聯賽 Hong Kong Premier League
2 mins
【The Whitevolution – Coming Soon!】

茫茫白雪,如曇花一瞬間。
珍惜當下,和__渡聖誕。

聖誕將至,唔知你哋會同邊個一齊過呢?留言話畀我哋知先!

但無論你寫邊個,今個聖誕我哋都想同你一齊過!聖誕檔期除咗有本地賽事陪住你*,亦都推出「Whitevolution! 限量tee 及 限量衛衣」,發售詳情即將公佈,到時著住嚟睇波啦!

聖誕,本地波繼續撐!

#HKPL #RiseAbove #Whitevolution #白色聖誕 #MerryChristmas #WhiteChristmas #撐自己人 #香港勁揪
麻麻地woo
唔會買
呢度應該得羅曉聰會買
不了
邊個畫?
咁快神化左白咖哩
似打神婆多D
好型,好想買
White 未有成績
咁快用white個人崇拜做主題太早了

件衫本身就幾靚嘅
南區足球會 Southern District Football Club
15 mins
【Preview-富力R&F 對 南區】

南區明午將會作客廣州,挑戰榜首富力R&F。目前聯賽榜僅落後一分,如果能夠在燕子崗運動場全取三分,南區就有機會重上聯賽榜首位。

為了有充足時間準備這場關鍵大戰,南區昨晚已經抵達廣州,不過主教練鄭兆聰將要面對球隊傷兵問題,蘇沙及陳港斌同樣因傷沒有隨軍來到廣州。

「球隊傷兵問題的確嚴重,只得18名球員來到廣州,近期成績有點下滑,相信球迷都會明白,幸好完成今場後,得到超過一個月時間讓受傷球員恢復,作為今年最後一場賽事,球隊必定會盡全力爭勝,報答球迷支持,上季我們能夠在這裡贏波,當然今季要再贏,難度會很高,所以我們要更集中,不要心急,減少自己壓力。」Ricky在賽前記者會說。

隊長謝德謙在記者會上提到早一日來到廣州,球員早點適應,準備上更集中。

雖然傷兵滿營,但亦都有好消息,中場溫俊已經在週中預備組上陣 ,而中場卡拉錫狀態大勇,近3場入2球,上場後備入替亦有不少埋門機會。
Biu Chun Rangers 標準流浪
3 mins
標準流浪球衣選購方法:

自上屆獲贊助商Kelme 贊助標準流浪球衣之後,一直深受球迷愛戴,年多以來不斷收到球迷查詢,關於選購標準流浪球衣的詳情。
現在有好消息公佈,Kelme方面已答應,如球迷有興趣,可以直接聯絡贊助商代表購買,至於款式,價錢,尺寸方面,球迷可自行直接聯絡贊助商代表瞭解詳情。在此標準流浪再一次多謝贊助商配合及球迷對球會球衣熱情的追捧。球隊上下一定會用表現,去答謝贊助商及球迷的支持。
----------------------------------------------------------
贊助商代表聯絡方法:
Polly@KELME 電話:27431561
或親身光臨KELME地址:荔枝角,長沙道784號,香港中心,31樓05室!(近鴻星酒家) 地鐵荔枝角站B1出口,過聖安娜餅店再向前行~
上季就係靠蘇沙馬高斯雙殺畜力
而家兩個都冇死得啦

可憐某死忠為左垃圾夢用左明燈童子功 而家燈咩都冇用了
有回勇子彈嘛
今季入波多過蘇沙
蘇沙都無埋 南區踢咩
印名宿卓耀國
咁唔使去睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞