(真事)有個港女老婆仲慘過單身

412 回覆
1983 Like 38 Dislike
南豐
其實佢個重點係要叫個仔執翻粒飯 唔係邊個執嘅問題 自理能力要由細開始教
香港仲有咩
下?拎日本黎比?香港無論教育文化,工作文化定生活文化都輸人幾條街,起碼日本啲教育好似唔洗贏在起跑線,又唔洗未岀世就煩名校,最重要生活無香港咁緊張,咁樣拎日本黎比較,你媽媽湊你既心力真係枉費晒
所以無錢請工人 又要生仔既 真係無資格發脾氣 或者話人發脾氣
Agger
執柒咗啦

好有我影子
我信你係堅....因為我情況都唔好得你好多...有時睇住個仔份上死忍
睇到喊左
哭了
女人睇野都短視又小氣
香港d 女人癡撚左線,睇台劇/韓劇睇到傻撚左

又要條仔專一,上進,有愛心,有情趣,顧家,文武全才咁撚樣,唔怪得而家小朋友咁慘,係大朋友都慘
啊仔幾歲?自己切pizza有問題?
[member]真心問 樓主你覺得如果個老婆有返工 會唔會好d 至少佢會記得同人相處嘅正確態度。/member]
做雞仲屈機
加油吖巴打。
呢個都唔係錢的問題咁簡單,就算有錢請工人教子女的責任都不能外判架啦!
我覺得樓主的情況係結婚前沒有好好了解,覺得年紀差不多就結婚果隻。
咁嘅情況就算離婚她都不會讓你好過的。因為她覺得付出了沒有得到「合理」的回報。
請珍重。
佢憑咩先?
不過仔都生左就無得諗咁多 折哀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞