(真事)有個港女老婆仲慘過單身

412 回覆
1983 Like 38 Dislike
咪撚戇鳩啦,你出去開個post,講讚老婆,有個好老婆嗰啲咪上嚟囉

點會無討論價值,依個係一個不良既風氣,緊係要表達下自己意見,等啲死港女反省下
以前古代啲男人打鳩老婆唔係冇道理
港女肯同你住居屋?
你應該唔知港女係點
有幾可見人讚女人 我淨係見到好多人話女人係雞
而家係當個仔面串個老豆喎,話佢老豆係傻仔喎?無論如何,點都唔會咁落個男人面,又唔係老豆做錯,錢銀野更可以私底下慢慢講,係個仔面前緊係要朔造返個形象比老豆
唔係我想離,係個EX發脾氣港女上身自己話要離,我咪成全佢咯,女人嘈幾句就話要離婚,要趕我走,我都好厭。反正勉強維持都唔會有好結果,成日嘈交對細路成長都唔好,妳呢D港女唔會明白,見識亦都唔多,見下婚姻輔導妳就知道家庭問題係幾咁普遍,離婚亦係輔導認同嘅解決方法。
個問題唔係港女老婆

係要你搵多d錢
可以同你交換體液嗎?
玩得掂盤棋先好開

你責任心累死你,你為大家,家不理你
妳咁嘅諗法,睇妳遲早都唔會有好結果,祝妳一家團聚。。。一日嘈交嘈到黑都唔可以分離
講得好!先唔講其他問題 但作為伴侶真係需要互相體諒及感激同欣賞對方 先會有一個健康家庭同關係 當一邊獨大失去平衡就好容易產生磨擦

真心腸 真係好有感而發 因為真係有好多都唔係咁做 付出者永遠都想得到公平,但最後都被忽略再產生又磨擦
超慘
我同樓主都幾似又係長沙灣來回2 粒鐘
老婆又係會高8 度罵仔 不過整體冇你咁凄凉
我有俾你屌嫁
師兄加油💪🏻
d女都想你中出

做愛個刻大家都處於極興奮狀態
諗唔到後果
如果樓主老婆咁樣,就算返到屋企都唔似放工,只係返左另一份工,要受另一個老細氣,而且同返工一樣都要戴住面具做人。你諗下,呢種關係其實兩個都係無得放工。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞