(真事)有個港女老婆仲慘過單身

412 回覆
1983 Like 38 Dislike
喂樓主辛苦有冇咁講野先?
屌你老母d港媽生個仔就當正自己悲劇主角拎撚光環屌男人
多塊西就當自己把撚炮咁句句講到盡
又唔諗下自己咩料
臭雞
其實會不會不夠飽
唔生好過生
上左報啦。
佢為你付出好多不過你唔知啫, 青春身體邊一樣唔寶貴呀, 日日湊住個仔知唔知幾悶幾辛苦 你明唔明呀有時真係湊到好燥底, 你又唔識做仲要怨番佢, 氹下佢畀啲安慰佢 係尊重嘅問題上你都同佢傾下先囉,傾唔掂數先再算啦!
屌你老母 淨係得女嘅青春係寶貴 男嘅就唔撚寶貴呀?
湊仔辛苦要人氹要人安慰 咁番工辛苦邊個氹邊個安慰呀
而家邊個唔撚識做係度怨先呀
互相安慰下 令佢啲荷爾蒙水平正常返 不過傾唔掂數都係各有各走好, 費事 教壞個仔
我覺得她咁講野係對人的基本尊重都冇囉,唔好話大庭廣眾啦,就算係屋企都唔好咁啦。

唔鍾意小朋友就真係唔好生啦,害人不淺。
樓主一個月搵幾多
絕對認同
搵20萬都要娶老婆

我係出面風流唔好?
係咪女人青春寶貴男人青春唔寶貴啊?你答到未
假膠 扮q晒野
辛苦又唔講,讀心神探咩

番工又唔會燥,唔會悶,唔會辛苦既

如果條仔又係閪口閪面,又係話條仔唔體諒,有好多野都係雙方既
作為一個女人
如果可以選擇留喺屋企湊仔定返工
我一定會揀做返工嗰個
但出於母性
大部份媽咪最後都會自己湊返小朋友
包括我 如果我有嘅話
唔係人人都鐘意養尊處優唔駛返工的

至於喺小朋友面前講說話唔尊重自己
其實可以兩公婆閂埋房門時傾一傾
無必要啞忍 啞忍=自己有份縱容
性格同價值觀嘅嘢,你都見證咗咁多年,你覺得佢會唔會改到?

同埋香港需要嘅唔止係性教育,仲有愛教育。仲有我真心想知點解香港會有港女呢個物種。。。 外國女人有其他難頂問題,但唔係咁自以為事自我中心同咁閪嘅咀臉囉。。。
咁女人青春真係寶貴啲吖嘛,呢樣有咩好拗啫
係人都知年紀越大,女就走樣貶值,男就搵錢升值㗎啦,做咩啫你
好簡單姐,水電煤電話費所有自動轉帳,仔女既學費雜費錢自己比,自己煮早晚餐。女人冇錢先會聽你講,唔係既話,你幾好態度講得幾有道理都係收皮。

除非佢投資好勁,不過都冇咩可能
垃圾港女思想
駁唔到
你知就好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞