(真事)有個港女老婆仲慘過單身

412 回覆
1983 Like 38 Dislike
因為你無小朋友
唔明點解呢啲嘢結婚之前睇唔到
聽完個故事 你好似幫人埋港女單個D咁
呀仔幾大
有冇試過正常語氣咁坦誠地同老婆討論過呢方面既問題?
樓主我明,基本上香港地, 7成都係呢種,識親都九唔搭八 特別baby condom果班

基本煮個麵唔撚識,但家用又要攞哂你,偷偷買個鐵甲萬能俠都慘過運毒咁,日日淨係識嘈之巴閉,bi-li-bla-la,對住出面就要求多多 黑口黑面 中意踩低人哋抬高自己

試過去食個茶記叫個西寧雞 叫人走皮,我同個樓面笑到仆街,佢嬲到走左

之後食個飯,筷子污糟左姐,佢就西哂面屌個樓面 講乜柒一早唔食呢間 仲要嬲埋我 好閒呀下話 換過對

得閒冇事就攞出面同事d仔同我比較,我心諗係我先頂到你地

呢類冇得搞 一定要離婚 家嘈屋閉 個仔起咁既環境長大都唔方好
成堆直必唔識起底
殺利阿執左好耐啦WO
而家先倒帶?
老婆樣, 同身材點先

如果麻麻地, 好難頂喎

個殼靚都仲有理由叫自己忍住先啦
被個老婆當住個仔面話你傻仔, 仲要補多幾句你都仲忍到唔即場爆9佢, 你都係收皮把啦.

咪俾我批死, 你個仔由細到大都見到個老母咁樣恰你法, 過多兩年佢大個D都會一齊當你契弟, 到時你日日上黎連登開POST都唔撚掂.
坑口薩記執撚咗喇
之前睇youtube, 主持話有個搵20萬既專業人仕, 比19萬佢老婆洗
仲要個專業人仕好辛苦, 一年只休得一日

我初時以為吹水, 但我後來明白呢個世界真係好多水魚
悔不當初 唔小心搞大左
你都覺得慘過單身咪離婚囉 仲開post做咩
坑口間薩莉亞執柒左
有時覺得香港男性好慘, 香港女性個個都貪錢, 性格又差, 對波又全球最細
強国D女擺明貪錢, 但至少氹得你開開心心
更加唔好講世界其他地方女性既美好

活在香港, 做男性(尤其無父幹)果堆, 慘過食屎
住坑口
結婚前真係最好試下同居先,始終拍拖同結婚係相差好遠。同埋同條女講清楚自已既經濟狀況,無謂結咗婚之後日日怨尻你,真係自已一枝公仲自在
樓主搵幾錢?
生仔做乜鳩呢
0分重作啦 坑跟殺利亞執左好耐
坑口
有冇一種中大伏既感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞