絲打真係要珍惜對你好既男仔...我已經錯失左

310 回覆
8 Like 357 Dislike
拿,雖然妳成篇文都無提過妳鍾意佢,不過都係認真問妳一句,妳搵得返佢嘅話妳會表白定係繼續依家嘅關係?

前者嘅妳就拿拿淋去馬啦,不過以後就要好好珍惜佢啦
後者嘅話即係妳都只係想繼續收兵,咁妳就算鳩數把啦,唔好搞鳩人啦

不過我個時好似有野先會搵佢
有地方想去又唔識去就叫埋佢陪我
但有時佢叫我同佢食餐飯我又唔理佢
佢個時好努力搵話題想同我傾我又HEA佢

咁應該唔會係鍾意人 想搵返鍾無艷大將軍姐
八婆
睇人仆街最開心
你諗清楚佢係咪你要搵既人先,一陣搵返又覺得唔係咪玩鳩人

如果係覺得佢重要真係完全放手佢會更失望。
盡你能力搵佢啦
你搵到佢實會心軟
不過你都係放過人啦
唔該你放過我呢d毒撚啦屌你老母
恭喜個男人
恭喜個男人

希望佢搵到個好男人
你真係鐘意人當初就唔會咁對人啦 呢一刻你都仲係想搵返佢黎滿足自己 好撚自私 好心你收手啦 又唔係想同人一齊又搞咁多野 一句唔知咁多就大撚晒咩
真撚慘
條仔返黎你咪又係HEA尻人
放過人啦臭閪

怨氣咁重,巴打
我以前都遇到過樓主咁嘅hihi
不過佢而家應該唔會覺得錯過咗

好想同佢講我而家好幸福啊好彩你睇唔上我

仲有還錢啊你老味

i know that feel
樓主條臭雞其實唔係鐘意個男仔
係因為無左個人洗先驚
你唔洗再講,我已經有女朋友了
屌你老母 抵死
如花 超生了沒有果
如果 過路能重踏過
就當最初 是碎步湖上可不可
不種下甚麼 摘來甚麼
像我沒來過 沒去過
抵撚死 臭雞
唔好咁多幻想啦
女人,就是這樣
早知今日
抵死
抵啦 死臭雞
仆你個臭街,抵撚死啦
上嚟連登叫春,不如反思下自己之前係幾咁賤格先啦

你呢類咁嘅臭閪真係見唔少,成篇淨係講佢幫你解決左好多問題,你當人地工具人,多功能機械人?佢冇情感嘅?

又話係人地陪你吹水,又話好似有嘢你先搵佢幫手,又要當人地導遊帶路,人地約你食飯又推三推四

就算係朋友都唔係咁撚樣啦吓話,佢唔着跟你、唔關心你,駛撚哂時間哂精力,做咁多嘢把撚?就算做唔到男女朋友都係想食下飯,真心傾下計啫

就算你當人工具都做下戲,同人傾多兩句,放飛機都唔好次次放丫,門面嘢都唔撚做,人地都會失望架on9

跟住你又話喇,人地琴日send左好撚柒多嘢過嚟,咁你做咩唔睇呀,到今日先睇,有時差?唔當將人地擺第一,你都得閒就睇下啦,又係果啲好多人搵,見到佢就隔好耐先覆嘅仆街嚟啦琴日到今日之間,你覆左幾多其他人先再覆佢呀

好喇,人地要走喇,佢都算有交帶,話最後一次幫你你就點都唔俾人走咁,你咁樣為佢好咩
你呢啲唔係咩叫傷左人呀,叫折撚磨左人好耐呀
抵撚你死 臭雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞