絲打真係要珍惜對你好既男仔...我已經錯失左

310 回覆
8 Like 357 Dislike
屌你老味咩 有事就識搵人 無事呢?當人係咩阿?
朋友都不如 你唔好再搵返人累人

咁有事緊係傾多d架啦
同埋我以為佢唔開心會自己哂解決
因為佢都幫我解決左好多野以為佢都會幫自己解決...

到呢到仲覺得自已先係世界中心,好似幫你係應該咁,呢種人通常到最後都冇人會埋單🖕🏾🖕🏻🖕🏼🖕🏽🖕🏿🖕
放過條仔啦 佢值得更好
點解永遠只有西女人先會遇到好男仔?
好撚葡萄
如果我遇到呢啲男仔一定當佢係寶

係囉屌
認真 佢打千字文即係仲care 你 但已經好心淡 想留人就早d 行動啦

btw 樓主正垃圾 仆街死啦
我琴晚係fb用新ac同佢講左我既心意
約左9點等 依家一個人係度等佢...
我真係認真架
其實我唔係對佢冇意思,只係我真係好蠢
以為真係會有人一直對人好架
但我依兩日不斷諗返起,望返佢送比我既禮物我都一直keep得好好
我只係唔知點表達

唔知你見唔見到
唔知你係唔係黎緊搵我
我真係真係好對唔住
等30分鐘唔見人好自己收皮啦
以前約佢佢永遠早過我
我唔會再比你早過我架啦 比我見你一眼好唔好
抵呀
抵撚死
我既情況同樓主講既男仔差唔多,次次都係我搵佢,約佢出黎又推三推四,成日灰tick藍tick我,唸住過多一排都係咁就算

唔係唔鐘意佢,但係咁樣真係好辛苦

同感,果種感覺真係好累,我真係好鍾意佢,但只好學識放手。

每次唸住放手佢就會回你,之後又心軟回返佢,再loop過

我都試過,個心勁痛
其實
我識果個男仔,佢有提起過你。
但唔同既係,佢唔開心既時候,我有陪住佢,佢而家係我男朋友。好多謝你讓佢比我。佢而家對我好好
你畀人屌夠迷途知返都好嘅,update 我哋啦。
樓豬呢?
一個男仔做到咁
到最後失望放手
都幾大機會唔會返轉頭
樓主..依家有男仔肯咁做 少之有少架啦我諗
利用完人 先知人地好 人地都淡啦
抵撚妳死啦 死賤畜
臭雞 抵死
放追人啦

比機會你玩多佢一次呀on9
希望條仔唔會心軟理返你

失去左先識珍惜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞