絲打真係要珍惜對你好既男仔...我已經錯失左

310 回覆
8 Like 357 Dislike
賤過地底泥

報告返
我頭先覆完無耐佢就黎左
我送左D禮物比佢,又同佢承諾唔會再唔理佢...
但因為佢聽日要返學所以唔可以留太夜(我又蠢左留意唔到)
佢仲影印左d dse練習比我做 話我做唔哂佢就會又走...
我即刻感動到傻左

我唔明
點解佢好似唔想理我但我又要咁厚面皮搵返佢都會諗住我既需要
佢走左之後我忍唔住真係喊左
好似將咁多日積積埋埋既野一次過爆出黎

走之前我都同佢講我冇左佢唔得 唔係因為想佢幫
而係因為「佢」...唔可以冇左依個人架

依幾日都比你地鬧醒左唔少
原來人真係習慣左就唔當係一回事
我諗埋屋企人...一d好親既朋友...會唔會都係一直受緊我既脾氣
我好想今日起改變,但好難踏出第一步...
無啦啦好熱情好似好奇怪...

我應該點做好
我想打電話但佢我驚我打比佢佢唔聽 我就會仲傷心...

抵撚你死啦仆街死臭閪
放過人啦
佢似識左第2個
佢想好專心咁對佢好,所以遠離你

但就算識第二個都唔係咁樣一刀切架嘛

收皮啦死港女 要人付出自己又咁閪 我屌你老母啦係到嗌慘好傷心咁 有又唔撚珍惜 咪撚累鳩個好男仔 放手啦屌你
如果樓豬講嗰個男仔依家睇緊呢個post 你千祈咪撚心軟縱容呢啲臭西
抵死啦 仲敢拎上黎講
我係女人都睇唔過眼
自己摺埋一二邊自生自滅啦
放過人啦
我琴晚係fb用新ac同佢講左我既心意
約左9點等 依家一個人係度等佢...
我真係認真架

留名食花生
報告返
我頭先覆完無耐佢就黎左
我即刻感動到傻左

我唔明

我諗埋屋企人...一d好親既朋友...會唔會都係一直受緊我既脾氣

我應該點做好

屌你唔係想一齊嘅就咪撚比假希望人啦 要番學都要同你條臭婆娘見面真係阻鳩住人地休息 你唔撚錫佢都仲有大撚把好女人比佢揀 扮乜鳩野後悔 改改改改你老母呀轉個頭厭咗又上嚟係到呻搏比人屌 我係你就快撚啲放手咪撚係到獻世 有心改就唔撚會仲上網係到問問問 屌你人地對你好個陣會唔會又上網問:唉呀應該點鳩撚樣對件肥西好等佢開心?
冇心同人發展就放手啦臭閪
又玩人
你應該做嘅就係放過個好男人
臭雞 死八婆
如果個男仔睇到呢個post,唔好理番樓豬呀! 佢係因為寂寞而需要你咋!唔好比機會佢玩多你一次呀

樓豬請妳由呢一刻好好珍惜呢個男仔,祝你地可以有好開始

無咩事我出返去先
樓主真係好撚仆街,平時見到呢D臭西都懶得屌,今次都忍唔住,以為你感動左同佢一齊,點知都係咁,你真係好撚臭西
但我睇睇下反而覺得冇咩野 老老實實知衰既女仔見少買少
大把人連自己錯左都唔知
屌你老母垃撚圾港女,
DSE都未撚考,已經咁撚港,
香港已死
條仔弱智?
屌你老母
屌你放過人喇
俾你條友好嘅女仔多的是
況且你唔配有啲咁好嘅男朋友
係咪好男仔嘅下場永遠係咁
報告返
我頭先覆完無耐佢就黎左
我即刻感動到傻左

我唔明

我應該點做好

唔踏咪收手 let it go囉
你不如問下自己有咩值得佢要幫你
他不是男朋友 下一句係咩話?

你純粹唔甘心無左隻兵咋八婆 咪撚搞人啦 乜撚野無左佢唔得 你係無左佢無人俾你點咋臭西
抵撚死 平時對你好當老奉 放過個男仔啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞