絲打真係要珍惜對你好既男仔...我已經錯失左

310 回覆
8 Like 357 Dislike
佢似識左第2個
佢想好專心咁對佢好,所以遠離你

但就算識第二個都唔係咁樣一刀切架嘛
做咩咁鬧我wo
我知我係抵死但我都好唔開心
我根本唔知佢原來係咁諗架嘛...因為本身傾得好地地架
又一d都睇唔出佢會冷淡,我連心理準備都冇

係男仔俾人hea咁耐都心淡喇,好似單方面付出咁,點會唔冷淡
咁似我ga
屌你老味咩 有事就識搵人 無事呢?當人係咩阿?
朋友都不如 你唔好再搵返人累人

咁有事緊係傾多d架啦
同埋我以為佢唔開心會自己哂解決
因為佢都幫我解決左好多野以為佢都會幫自己解決...

你以為 你以為
條仔無左lu
抵死
抵啦
死臭雞
你唔配有呢個好男仔
咁如果我真係想打返比佢
你地覺得可以點樣講
樓主抵撚死
無左先黎又哀又篩
我係條仔都唔鳩理你條仆街冚家剷啦

利伸: 試過比條女咁樣對待, 散左先黎叫春話想復合, 一句不了加block了收佢皮
最撚憎你呢種人
咁如果我真係想打返比佢
你地覺得可以點樣講

我幫你含
咁如果我真係想打返比佢
你地覺得可以點樣講

咪撚搵人啦臭西
抵撚你死
有事就要人係身邊 冇事就hea尻人
依家體驗到人地咩感覺就係到叫春扮可憐
收皮啦 係當人朋友就唔好再搞人
男主角你見到依個po咪撚心軟呀
人地都話當你工具咋
冇左件好工具所以後悔呀

咁有事緊係傾多d架啦

講得出呢啲野嘅人,應該攞去堆填。
自私到一個點。
咁如果我真係想打返比佢
你地覺得可以點樣講

我幫你含

噢噢噢噢噢噢噢~我俾碌蕉你含~
除左恭喜都唔知講咩好
同個男講
抵你死啊死臭雞

放過人地啦
佢似識左第2個
佢想好專心咁對佢好,所以遠離你

但就算識第二個都唔係咁樣一刀切架嘛

你憑乜野唔俾人一刀切

咁有事緊係傾多d架啦

我屌你老母咩
你有事搵佢幫你解決 佢有事你竟然expect佢自己解決? 有無諗過你都幫下佢手解決呀臭西

放過個男仔啦
仲有句想同樓主講 都係比我識嗰個人講
多謝你幫手教咗個咁好嘅男朋友比人
我想打電話但佢我驚我打比佢佢唔聽 我就會仲傷心...

你咪撚癲啦臭閪,你自己死埋一二邊咪撚害人啦屌你老母
我希望我咁認真對待既人最終會好似絲打你咁覺悟啦
咁如果我真係想打返比佢
你地覺得可以點樣講

食屎啦你,咪再煩人
Goal!!!!!!!!!!!! 抵撚死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞