絲打真係要珍惜對你好既男仔...我已經錯失左

310 回覆
8 Like 357 Dislike
屌你老味咩 有事就識搵人 無事呢?當人係咩阿?
朋友都不如 你唔好再搵返人累人

咁有事緊係傾多d架啦
同埋我以為佢唔開心會自己哂解決
因為佢都幫我解決左好多野以為佢都會幫自己解決...

我屌你老母咩
你有事搵佢幫你解決 佢有事你竟然expect佢自己解決? 有無諗過你都幫下佢手解決呀臭西

放過個男仔啦

我真係好撚憎呢啲人,因為我都係果種俾人覺得咩都識搞嘅人。大佬我咩都識唔代表唔需要關心,我唔係要你具體幫我咩,我想你都擔心下我,關心下我姐。屌真係眼火爆!

咁有事緊係傾多d架啦
同埋我以為佢唔開心會自己哂解決
因為佢都幫我解決左好多野以為佢都會幫自己解決...

我屌你老母咩
你有事搵佢幫你解決 佢有事你竟然expect佢自己解決? 有無諗過你都幫下佢手解決呀臭西

放過個男仔啦

我真係好撚憎呢啲人,因為我都係果種俾人覺得咩都識搞嘅人。大佬我咩都識唔代表唔需要關心,我唔係要你具體幫我咩,我想你都擔心下我,關心下我姐。屌真係眼火爆!

仲有面上嚟開post # #b
狗也不屌
你都係收返兵算啦 好嘛?
你唔好話我哋偏激你根本就抵撚死
最憎你呢d雞閪港女以為自己係女神
因果
你呢啲人唔值得人地對你咁好 抵死
年年有今日
搵mk仔埋單啦
你隻西好臭
抵撚死
咁如果我真係想打返比佢
你地覺得可以點樣講

唔係你講咩嘅問題
係你性格嘅問題
抵撚死
咪拖住人啦
佢都同你曬左冷,如果你唔想放棄既,咁就坦白啲,同佢講返內心啲既說話,咁都仲有彎轉。
人地為你努力左咁耐,呢家到返你去爭取,好公道
祝你好運

樓豬無話中意人
只係傷心無左隻兵
有d似我,差在未同個女仔講最後一次幫佢
無左隻兵咪搵過第二隻囉 你咁叻
抵你死。
不懂得珍惜?沒關係!
讓你上一課,從失去「我」開始。
咁如果我真係想打返比佢
你地覺得可以點樣講

唔係你講咩嘅問題
係你性格嘅問題

呢個唔係性格問題
係人格問題
比佢屌返炮當報答人啦
抵死
搵返人做乜 你又唔係會同佢拍拖
都係要佢黎hea時間同幫你執手尾姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞