絲打真係要珍惜對你好既男仔...我已經錯失左

310 回覆
8 Like 357 Dislike
其實我覺得好事來
大家唔洗咁負面
放件荀貨出市場,大家點解媽媽聲
佢又唔係你男朋友,無所謂啦
死臭雞
點解永遠只有西女人先會遇到好男仔?
好撚葡萄
如果我遇到呢啲男仔一定當佢係寶

因為好女仔個心去曬壞男仔度

識唔識打電話呀 ON9?
乜野叫珍惜?
我係你身上完全睇唔到
臭閪 你當人係乜呀 屌你老母
辣殺
有時真係唔明點解有啲人就係可以咁自私
究竟係真係咁撚on9定係自己合理化緊收兵依個行為咋?
之前係我好迷失個時識到一個男仔
佢幫我解決左好多既問題,又成日陪我吹水
而且佢條件好好,真係漫畫男主角咁款

不過我個時好似有野先會搵佢
有地方想去又唔識去就叫埋佢陪我
但有時佢叫我同佢食餐飯我又唔理佢
佢個時好努力搵話題想同我傾我又HEA佢

直到琴日佢突然send好多野過黎,話係最後一次幫我
仲話同我傾計其實有d唔開心因為我好似有野先搵佢
佢sd好多佢既讀書心得呀,又或者一d有趣既故仔比我
我今日訓醒就想搵返佢,但佢已經單tick我

你有冇上連登,會唔會睇到我個post
唔好消失好唔好...我唔知道原來我傷左你

你重有我 pm plz
拿,雖然妳成篇文都無提過妳鍾意佢,不過都係認真問妳一句,妳搵得返佢嘅話妳會表白定係繼續依家嘅關係?

前者嘅妳就拿拿淋去馬啦,不過以後就要好好珍惜佢啦
後者嘅話即係妳都只係想繼續收兵,咁妳就算鳩數把啦,唔好搞鳩人啦
放過人啦
呢下就抵撚你死啦
人哋對你心淡果陣你先走去搵人
想佢點啫你?
抵撚死啦,對你好果時又唔識珍惜,成日收鳩人兵,你咪撚搵返人啦
人地都忘記緊你,你唔搵佢佢仲冇咁傷心,有冇諗過人地有幾hurt?
拎個心出黎對你好,但你又唔撚要。
有事鍾無豔,你依啲臭閪唔配有幸福
你唔撚配呀 臭西
你都有今日
屌你老母 一味揾人幫 講咁多野又唔係溝人
係覺得佢係朋友就一早講啦仆街
咩好好既男仔?你比晒假希望佢
最後人地付出咁多得個吉 當人地係工具咩屌你
食屎揾到你呢喲臭閪加埋要人幫咁多
屌。個男仔真係慘 付出咁多先知道無希望
你下次有撚濕尻問題揾社工啦
再揾下一個你都係咁做唔好再嘈世界上無好男仔
屌你老母臭閪吊高雞
抵撚死,講完
臭雞
首先要諗清楚搵返佢係想點 搞清楚自己咩想法
( Show Blocked User - Inory )
呢種臭閪累死唔少香港男仔
港女的故事
之後過幾年樓主又開post
講咩女人三十 好慘無好男人
男主角如果睇到呢個post
記得企硬唔好心軟
樓主只係突然少咗個人對佢好
令佢好唔方便 有事唔知揾邊個幫
你只係連兵都不如嘅工人
兵糧都無得收 只能付岀零回報
所以要強調 唔好理佢
佢打嚟就一句收皮啦臭西cut線
抽咗身唔好回頭 你值得更好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞