[1月新番]BanG Dream! 討論區

1001 回覆
11 Like 0 Dislike

第四次10連抽

(Show 扑ed user: 小原鞠莉)

第四次10連抽

(Show 扑ed user: 小原鞠莉)

有活動未
最快應該4月11先有?
見佢今次卡池去到4月11號..
但好似有d耐呢咁
最快應該4月11先有?
但好似有d耐呢咁

聽日有
最快應該4月11先有?
但好似有d耐呢咁

聽日有

唔知活動會改到點
就算唔係排名送三星
都怕佢個累計pt送三星個分都好高
動畫進入高潮位了
雖然呢個po冇人提

其實套野有幾多集

得兩集點樣出埋d歌

第2季

BanG Dream!真係好少人睇 仲有2集就完啦
動畫進入高潮位了
雖然呢個po冇人提

其實套野有幾多集

得兩集點樣出埋d歌

第2季

BanG Dream!真係好少人睇 仲有2集就完啦

少人d好 唔洗變到d邪教咁
唔知活動會改到點
就算唔係排名送三星

咁都好正常既
準備日玩夜玩
唔知活動會改到點
就算唔係排名送三星

咁都好正常既
準備日玩夜玩

上次活動冇爆石都拎到三星 係咪冇乜人玩
唔知活動會改到點
就算唔係排名送三星

咁都好正常既
準備日玩夜玩

話哂日本AppStore 都仲係Top one download
應該有人玩既
唔知活動會改到點
就算唔係排名送三星

咁都好正常既
準備日玩夜玩

話哂日本AppStore 都仲係Top one download
應該有人玩既

唔係個個都咁tryhard係咁玩架嘛
其實佢咁多角色 一個月兩個活動都要成年先出完一round
其實佢咁多角色 一個月兩個活動都要成年先出完一round

唔多啦你睇下cgss
最快應該4月11先有?
但好似有d耐呢咁

聽日有

Roselia新歌好好聽
燐子
夠分就有 唔駛爭
想問下拎event point 最有效率

係咪協力加用Roselia 既member

準備左四隻1星打活動

準備左四隻1星打活動

理論上Roselia + 藍色係最好

冇就藍色 > Roselia其他色

準備左四隻1星打活動

理論上Roselia + 藍色係最好

冇就藍色 > Roselia其他色

可能4星友希娜 + 3星姬佬薰 同其他1星Rosalie
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞