[1月新番]BanG Dream! 討論區

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
以為個引繼可以重用
個三十幾LV 5三星SAVE RIP左

淘寶幫到你

岩岩抽左個牛込りみ4星同兩隻三星開左波
連續撞到同一條友2次
唔中佢首歌就走
連續撞到同一條友2次
唔中佢首歌就走

block柒呢d西人
就黎有新EVENT
就黎有新EVENT

Tmr 2PM
就黎有新EVENT

Tmr 2PM

課長們的對決
就黎有新EVENT

Tmr 2PM

課長們的對決

Event材料?咩效果?
就黎有新EVENT

Tmr 2PM

課長們的對決

PURE屬性既成員 效果1% UP
就黎有新EVENT

Tmr 2PM

課長們的對決

PURE屬性既成員 效果全1% UP

補番個全字

有冇人好似我咁成日卡住係呢個位要重開game先玩到

an機7.0,連打3首歌,第3首就會卡住,要kill app再開先玩到
一夠12萬戰力就入左去拖累人
我懷疑係個app優化未做好,初初玩cgss個陣部機又係玩一陣就勁熱
我懷疑係個app優化未做好,初初玩cgss個陣部機又係玩一陣就勁熱

我都覺係優化問題
好多時都疾疾下
新GAME唯有忍一排
唔計im@s, miku 同ll , 有冇咩online音game 好似呢隻咁不斷有acg 歌呢
唔計im@s, miku 同ll , 有冇咩online音game 好似呢隻咁不斷有acg 歌呢

見你連cgss同lis都計
show by rock囉

我其實唔想玩齋一個系列嘅音game,即係cgss, lis, 所以先講明唔計

btw無啦啦整首魂のルフラン搞到要入坑

我其實唔想玩齋一個系列嘅音game,即係cgss, lis, 所以先講明唔計

為COVER歌而入+1
但聽聽下PPP D歌仲正
以為個引繼個以重用
個三十幾LV 5三星SAVE RIP左

個引繼好似可以重用架喎

為COVER歌而入+1

而家講PPP淨係諗起呢個
進化到打一場就要kill app reload

您部咩機?
聽您咁形容我覺得似機問題多

為COVER歌而入+1

而家講PPP淨係諗起呢個

動物朋友

您部咩機?
聽您咁形容我覺得似機問題多

pixel c
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞