[1月新番]BanG Dream! 討論區

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
今日kekeke d場冇一個入到
Roselia 個live真係好撚型呀
琴晚見佢top download
下載左黎玩,從此又迷多一隻game

判定Perfect LLSIF>BD>CGSS
難度CGSS>BD>LLSIF
[img]http://i.imgur.com/uyFeMRa.jpg[/mg]
[img]http://i.imgur.com/w3ANd7i.jpg[/im]

首28打過一次,未熟節奏暫時捉唔到路

琴晚刷10抽 有4星紗綾
剛剛淘寶淘左りみ+紗綾諗住淨課月卡

有無人要?20rank左右 單4星紗綾+一隻3星

雙4星taobao幾錢?

60人仔

又抵喎
協力一定要打號碼先協到?
琴日岩岩開game
首5抽一隻3星一隻4星 (たえ) 好滿意了

有得你唔滿意咩

下 真係好多人都再刷架喎
不過我暫時無特別想要邊個 所以開局
琴日岩岩開game

有得你唔滿意咩

5抽有4星已經唔錯啦 唔好要求咁多

暫時呢個方法最穩定
連線問題今個星期fix

暫時呢個方法最穩定
連線問題今個星期fix

頑張ります!
琴日岩岩開game

有得你唔滿意咩

識唔識數學啊
4星 1.5%, 3星 8.5%
5抽有咁既野仲唔夠
happy birthday to rimi

btw , 頭先用左100人仔買左個雙4星+3星號
happy birthday to rimi

btw , 頭先用左100人仔買左個雙4星+3星號

生日先送得個50石咁孤鳩寒
琴日岩岩開game

有得你唔滿意咩

識唔識數學啊
5抽有咁既野仲唔夠

我都無話唔夠明明係講好滿意 都唔得
琴日岩岩開game

有得你唔滿意咩

識唔識數學啊
5抽有咁既野仲唔夠

我都有睇個% 同埋不嬲抽野rp都好差
所以我抽到係好開心 真心講句好滿意姐
無諗過令人咁大反應
琴日岩岩開game

有得你唔滿意咩

識唔識數學啊
5抽有咁既野仲唔夠

無諗過令人咁大反應

我都係鳩up下一句話冇得你唔滿意

你又up乜有人重刷
琴日岩岩開game

有得你唔滿意咩

識唔識數學啊
5抽有咁既野仲唔夠

無諗過令人咁大反應

你又up乜有人重刷

其實呢啲野唔中自己想要個隻就算全4星都會唔要架啦
完全唔明有咩好嘈

你話打其他要靠角色靠刷首抽個啲game就話姐
呢啲音game根本唔中自己想要個隻=唔滿意,唔滿意就重刷架啦
惡到

有得你唔滿意咩

識唔識數學啊
5抽有咁既野仲唔夠

無諗過令人咁大反應

你又up乜有人重刷

其實呢啲野唔中自己想要個隻就算全4星都會唔要架啦
完全唔明有咩好嘈

你話打其他要靠角色靠刷首抽個啲game就話姐
呢啲音game根本唔中自己想要個隻=唔滿意,唔滿意就重刷架啦
惡到

粗口都冇講到就話惡
係惡第一句就屌佢老母啦

而家佢話冇特別想要
又5抽有4星3星
咁呢個case係咪冇得唔滿意啊
係咪要出afterglow卡

roselia

roselia

我要新歌就夠

Btw琴晚睇完第八集之後係咁打star beat

roselia

我要新歌就夠

仲未過到dont say lazy

roselia

我要新歌就夠

要買嫁

roselia

我要新歌就夠

要買嫁

睇錯sor
去到20LV仲係得首抽單4星同2張3星,係咪重刷好d

同卡冇關係 我依加一張4星其他2星都fc左2首ex
用時間刷雙4不如練多幾次 呢隻game係玩愛

同卡冇關係 我依加一張4星其他2星都fc左2首ex
用時間刷雙4不如練多幾次 呢隻game係玩愛

問題係點先去到A/S
而家先過到B
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞