[1月新番]BanG Dream! 討論區

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
有冇人已經係課左金落去,依家個排名都幾勁

冇課都未諗住課,1.5%搞搞下可能要$1-2000先有一隻4星

好似好多人玩
但係我又唔多見人玩
呢個po又唔多人,巴哈百度又唔多人

刷首抽刷出黎

好似好多人玩
但係我又唔多見人玩

刷首抽刷出黎

隻game首抽快又可以抽5下,真係要刷隻4星出黎無謂自己後悔

冇課都未諗住課,1.5%搞搞下可能要$1-2000先有一隻4星

秒邊個個單抽4星

等roselia 出4星再課好過

秒邊個個單抽4星

身*

好似好多人玩
但係我又唔多見人玩

刷首抽刷出黎

課金刷首抽咁顛

好似好多人玩
但係我又唔多見人玩

刷首抽刷出黎

課金刷首抽咁顛

以為你講download ranking
銷售榜第10姐

等roselia 出4星再課好過

yes,之前十連已經伏左

好似好多人玩
但係我又唔多見人玩

刷首抽刷出黎

課金刷首抽咁顛

我課左佢個happy box
見1200yen咁抵咪課下
dont say lazy咁難
副歌都未過就收皮
加上部電話廢 lag小小已經死
話每首歌打打下點都會lag一lag個d可以試下del app重裝
我重裝完個情況明顯好咗
利申6仔
原來メンバーexp唔係平均分
係全部人統一拎同樣既經驗

我冇打過協力
其實打協力有咩著數

我冇打過協力
其實打協力有咩著數

協力會多d經
計埋boost一場有4000-5000經

日文wiki話會跌多d素材
但唔係太覺,多d素材既原因好似係因為協力五個人正正常常最少都拎a
但自己只得b
一百萬人突破記念送左250石
琴日岩岩開game
首5抽一隻3星一隻4星 (たえ) 好滿意了
佢紅色向上滑究竟點判斷
明明其他全部都準一去到呢舊野就miss
佢紅色向上滑究竟點判斷

唔洗向上滑 向番左右會好啲
佢紅色向上滑究竟點判斷

唔洗向上滑 向番左右會好啲

玩到嬲
一斷直接離場
依家無曬火了
琴日岩岩開game
首5抽一隻3星一隻4星 (たえ) 好滿意了

有得你唔滿意咩
香橙
琴晚見佢top download
下載左黎玩,從此又迷多一隻game

判定Perfect LLSIF>BD>CGSS
難度CGSS>BD>LLSIF

首28打過一次,未熟節奏暫時捉唔到路

琴晚刷10抽 有4星紗綾
剛剛淘寶淘左りみ+紗綾諗住淨課月卡

有無人要?20rank左右 單4星紗綾+一隻3星

[img]http://i.imgur.com/uyFeMRa.jpg[/mg]
[img]http://i.imgur.com/w3ANd7i.jpg[/im]

雙4星taobao幾錢?

[img]http://i.imgur.com/uyFeMRa.jpg[/mg]
[img]http://i.imgur.com/w3ANd7i.jpg[/im]

雙4星taobao幾錢?

60人仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞