[1月新番]BanG Dream! 討論區

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
4個十連得5隻3星...
仲要完全重複1隻
其他2隻重複角色
黑到 想重玩

無衝活動就重刷啦

有衝架 4萬9名

如果真係好想要咪記低引繼碼刷多倨

今次隻四星堅靚 仲要加分技 搞到我都想課
仲要完全重複1隻
其他2隻重複角色
黑到 想重玩

無衝活動就重刷啦

有衝架 4萬9名

你甚麼時候產生課金就會中新4星卡的錯覺
仲要完全重複1隻
其他2隻重複角色
黑到 想重玩

無衝活動就重刷啦

有衝架 4萬9名

bb
仲要完全重複1隻
其他2隻重複角色
黑到 想重玩

無衝活動就重刷啦

有衝架 4萬9名

課左未必有 但唔課就一定無
仲要完全重複1隻
其他2隻重複角色
黑到 想重玩

無衝活動就重刷啦

有衝架 4萬9名

用哂6000粒石都冇
仲要完全重複1隻
其他2隻重複角色
黑到 想重玩

無衝活動就重刷啦

有衝架 4萬9名

用哂6000粒石都冇

就算課左,你係非洲呢個事實改變唔到傢.......
出左第10集動畫了
大家看了否
出左第10集動畫了
大家看了否

睇完心好up

有衝架 4萬9名

用哂6000粒石都冇

sad but true

有衝架 4萬9名

用哂6000粒石都冇

sad but true

未抽到想要既只可以叫貢獻
動畫進入高潮位了
雖然呢個po冇人提
聽到sora把聲同吹耳仔真係笑左出黎
首新歌幾好聽
https://mobile.twitter.com/bang_dream_info/status/848416078925410305

【速報!】昨日のエイプリルフール企画の反響が大きいので、期間限定で「きらきら星~はじまりのステージVer.~」の英語版を音源無料配布決定! (link: http://bang-dream.com/) bang-dream.com #バンドリ

https://mobile.twitter.com/bang_dream_info/status/848416078925410305

【速報!】昨日のエイプリルフール企画の反響が大きいので、期間限定で「きらきら星~はじまりのステージVer.~」の英語版を音源無料配布決定! (link: http://bang-dream.com/) bang-dream.com #バンドリ

.................................
岩岩開始玩無意識要刷
而家得2隻3星
諗緊重唔重刷

第10集

聲都出唔到, 玩完了
岩岩開始玩無意識要刷
而家得2隻3星
諗緊重唔重刷

搵巴打送個新account 比你
動畫進入高潮位了
雖然呢個po冇人提

其實套野有幾多集
動畫進入高潮位了
雖然呢個po冇人提

其實套野有幾多集

動畫進入高潮位了
雖然呢個po冇人提

其實套野有幾多集

得兩集點樣出埋d歌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞