[1月新番]BanG Dream! 討論區

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
隻GAME每場總會疾一兩次既 打到燥

我以為得我係咁
原來game問題
我6s+ 每場疾1-2次

我6s冇事,但用ipad mini2就會

我7+ 都會疾

7+成日因為疾一下個full combo
隻game我得頭幾個notes係岩節奏 之後全部delay半秒 搞到要目視黎打 玩得好辛苦
仲有iPhone 玩緊個時如果有message 條bar真係遮到應一應
我冇咩玩去啲Game
我最多打到Hard
我係咪好垃圾
原來有po,唔怪得搵唔到
開個game po啦
可唔可以 唔同team 放埋一隊
五抽兩四星兩三星 全部都係Poppin'Party D人

仲想點?

+30 Live boost 買架
隻game我得頭幾個notes係岩節奏 之後全部delay半秒 搞到要目視黎打 玩得好辛苦

去設定到有得set
請唔好介意新手問廢問題⋯⋯其實個live boost可不可以設定做唔用?

想瘋狂練習但唔想因爲死左浪費左個boost
而家係咁通訊不良 我問題定ser問題
而家係咁通訊不良 我問題定ser問題

好似係個ser問題
老老實實搵人apps台開post引多d人玩遲下協力都好
請唔好介意新手問廢問題⋯⋯其實個live boost可不可以設定做唔用?

係囉 有冇得唔用boots
而家都係kekeke搵房多,搞到好似初期白貓咁

係囉 有冇得唔用boots

應該就冇
老老實實搵人apps台開post引多d人玩遲下協力都好

kekeke啦,keep住有人玩
開一次房先玩得一鋪,唔通成個po都係房no.咩
開個game po啦

睇下有冇有心人搞,整下簡介嗰d
bang dream大project黎,唔係只係得音game
開個game po啦

bang dream大project黎,唔係只係得音game

下個post我會執執佢
開個game po啦

下個post我會執執佢

我冇咩玩去啲Game
我最多打到Hard
我係咪好垃圾

+1
pass 過-首ex
未fc 過hard , dont say lazy 過唔到
我覺得同其他音game比算易玩,hard要full com練多幾次唔難
Ex就真係要多d時間,不過至少都見到唔算不可能
我冇咩玩去啲Game
我最多打到Hard
我係咪好垃圾

+1
pass 過-首ex
未fc 過hard , dont say lazy 過唔到

dont say lazy真係好難
最鍾意就係呢首
有冇人已經係課左金落去,依家個排名都幾勁

好似好多人玩
但係我又唔多見人玩
呢個po又唔多人,巴哈百度又唔多人

冇課都未諗住課,1.5%搞搞下可能要$2-2000先有一隻4星
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞