連登仔口沒遮攔 巴打受刺激跳樓死亡

288 回覆
15 Like 24 Dislike
rip
好多巴打都有個壞諗法

就算佢去意已決又好,聽唔入耳又好,你覺得係假膠都好都唔應該落井下石,你覺得戇鳩你大可以唔理,冇必要入post屌鳩人

講真果句,雖然網上難分真假,但見到呢種post都要認真看待,以免一間逼死巴打

更何況如果真係有巴絲打打算自殺既話,佢地上黎開po都可能想係最後關頭係連登搵到關心,而唔係一堆冇同理心、黑心既說話

究竟係個社會搞到而家啲人唔識得守望相助,定係覺得係網上就可以口無遮攔,果日個post都見證住香港網民係幾咁恐怖、噁心
屌你老母你說服到佢唔自殺之後又點撚樣呀?人哋都唔撚想活 你養呀?

好似啲反墮胎咁"once they are out of the vagina, the can go fuck themselves."

once they decide not to committee suicide, they can go fuck themselves

你老母就應該墮胎啦
心靈脆弱就唔好上高登啦
人人都老馮要哄返你架?

唔做善事都唔好做壞事 幫自己積返少少陰德

你見到乞衣乞食
你可以唔比錢
但都無理由過去踩鳩人乞衣兜掛
點解可以做得出呢d野
係咪無老母教
嘩好彩無出聲...
我本身以為條友假膠想串佢..
連登仔真係好撚低質
屌你老母你說服到佢唔自殺之後又點撚樣呀?人哋都唔撚想活 你養呀?

好似啲反墮胎咁"once they come out of the vagina the can go fuck themselves."

呢d思維好撚蝗,邊個老馮要照顧你。
乜撚野叫之後我養你,你自己條命自己都唔撚理唔撚負責任,你唔撚跳落去留係世上都係做寄生蟲。
除非你冇自理能力工作能力,否則諗呢句既都係垃圾,係就快d跳咪撚害人

人哋自願關你撚事呀
咁你就咪撚干預心智正常嘅人嘅意願咪 傻閪
死傻閪你係社會資產先有人留你條命咋

留到人哋條命滿足自己心理嘅戇尻收皮啦

哎喲講真話心𥚃過意唔去

FUCKING PUSSY

給叫人快D死那班友:
(1) 任何人協助、教唆、慫使或促致他人自殺或進行自殺企圖,即屬犯可循公訴程序審訊的罪行,一經定罪,可處監禁14年。 (由1991年第50號第4條修訂)

(2) 在循公訴程序檢控謀殺或誤殺的審訊中,如證實被控人協助、教唆、慫使或促致所涉的人自殺,陪審團可裁定被控人犯該經證實的罪行。
心靈脆弱就唔好上高登啦
人人都老馮要哄返你架?

唔做善事都唔好做壞事 幫自己積返少少陰德

你見到乞衣乞食
你可以唔比錢
但都無理由過去踩鳩人乞衣兜掛
點解可以做得出呢d野
係咪無老母教

去班黑社會面前乞錢
其實佢死左你地真係有感覺咩?

講句rip 平衡吓自己心理
有人死就一定要好sad 㗎啦唔係就冇人性

咪臭係 跟大隊呀要
其實佢死左你地真係有感覺咩?

講句rip 平衡吓自己心理
有人死就一定要好sad 㗎啦唔係就冇人性

咪臭係 跟大隊呀要

rip
光環
請支持爭取安樂死
邊撚度有人叫你照顧佢

但至少唔洗落井下石 屌到咁盡掛

或者人哋有情緒病 佢自己都唔想

人哋死咗 你哋係咪好開心先

依家先發現原來連登唔單止無情

仲好撚冷血
好多打手係到抽水 屌你老母 死返高登啦
好多巴打都有個壞諗法

就算佢去意已決又好,聽唔入耳又好,你覺得係假膠都好都唔應該落井下石,你覺得戇鳩你大可以唔理,冇必要入post屌鳩人

講真果句,雖然網上難分真假,但見到呢種post都要認真看待,以免一間逼死巴打

更何況如果真係有巴絲打打算自殺既話,佢地上黎開po都可能想係最後關頭係連登搵到關心,而唔係一堆冇同理心、黑心既說話

究竟係個社會搞到而家啲人唔識得守望相助,定係覺得係網上就可以口無遮攔,果日個post都見證住香港網民係幾咁恐怖、噁心

個班人老左之後一定會日日係咁講d廢老名言
佢地呢種人只係識得否定人,見到有問題就否定先
見到人地講人話就會話人道德撚
之後當個條友講乜撚野都係錯,都係偽善

有唔識既人死左,或者尋死,真係wfc
不過我係絕對唔會做賤人走去踩人兩腳
老實講,如果要完全冇道德先唔係道德撚既話
我寧願做道德撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞