連登仔口沒遮攔 巴打受刺激跳樓死亡

288 回覆
15 Like 24 Dislike
如果網上既辱罵都頂唔順,佢係現實仲辛苦

收聲啦屌你老母
高登/宜家連登班人最叻就亂笑人話人講仆街嘢
遇到個理性既講道理就屌9人,根本就支那種黎到香港都改唔到

雖然唔知係咪就係po果個人,但就算唔係
我覺得作為一個人,部分user應該檢討下佢地吧口

好多腦荀都未生埋嘅人覺得鐘意講咩就講咩,今次未必係佢又點?下次呢?
古語有云 君子愼獨,上網就係一個人時間,呢個人真性情就會出哂黎,可想而知好多香港人同大陸人都冇咩分別
其實佢死左你地真係有感覺咩?

收聲啦屌你老母

一釣就現哂形,係咪都鬧人先,乜都鬧一餐,都唔怪得咁多人自殺
到底而家啲細路可以有幾鳩 上啲鳩網可以上到跳樓

唔講死者係味post個位巴打先
人都死左
你用你自己角度用你自己經歷睇佢就緊係覺得佢鳩
你點知人地經歷過乜
其實無論過咗身嘅係咪天佑巴
有關生死存亡嘅事高登仔連登仔都好心比啲關心人啦
話就話條命係人哋
但有得比你揀你哋唔幫手都算
仲要當人講笑咁又恥笑又剩
一係就笑人冇膽死
一係就笑人咁易想死
人哋發生過咩事有過咩經歷你哋又知唔知?
又有冇諗過點解想自殺都要上嚟網上講啊
因為現實冇人聽啊嘛
但我哋就一言一語慢慢推人落海
你哋笑人𠴱陣可能唔係有心
但無心箭先傷得最深
比啲人性啦香港人

好多腦荀都未生埋嘅人覺得鐘意講咩就講咩,今次未必係佢又點?下次呢?
古語有云 君子愼獨,上網就係一個人時間,呢個人真性情就會出哂黎,可想而知好多香港人同大陸人都冇咩分別

剩係睇啲細路上網可以上到跳樓就知而家啲人低智到同大陸仔無分別啦 上網上到要講真性情古語有云,離開個電話就斯斯縮縮連係小巴叫落車都淆底

呢句真

剩係睇啲細路上網可以上到跳樓就知而家啲人低智到同大陸仔無分別啦 上網上到要講真性情古語有云,離開個電話就斯斯縮縮連係小巴叫落車都淆底

上網表示唔開心,即係本身唔開心原因唔關上網事,但上網比人落井下石既話重慘。
徐天祐唔係假膠黎架咩

頭先先有巴打話佢已經30歲 都唔match

人都死左
你點知人地經歷過乜

香港地可以經歷啲乜呀? sars 咁撚大獲佢個陣咪得個幾個歲 而家上網真係鳩撚到我打字都要打到笑出黎
點解會有人話係其他巴打害死人
明明事主已經有意自殺,點解大家講到佢係受巴打影響先死

呢句真

我覺得你哋真係好痴線
企圖自殺者正正係因為現實好辛苦先想自殺
但你哋竟然可以調翻轉頭怪責佢受唔住「網上嘅辱罵」
既然你哋都知係辱罵點解仲要咁做?
人哋上網話想自殺
唔係一項通知
而係一種求救
你哋就盡情嬉笑怒罵一個懦弱嘅人
算咩君子所為啊?
唔好同我講咩人人都咁辛苦㗎啦自殺正廢柴
你犀利代表人人都咁犀利
體諒吓人啦

呢句真

我覺得你哋真係好痴線
人哋上網話想自殺
唔係一項通知
而係一種求救
算咩君子所為啊?
你犀利代表人人都咁犀利
體諒吓人啦

人都死左
你點知人地經歷過乜

香港地可以經歷啲乜呀? sars 咁撚大獲佢個陣咪得個幾個歲 而家上網真係鳩撚到我打字都要打到笑出黎

其實你講既野重好笑

呢句真

我覺得你哋真係好痴線
人哋上網話想自殺
唔係一項通知
而係一種求救
算咩君子所為啊?
你犀利代表人人都咁犀利
體諒吓人啦

點解你可以講到我有份鬧?又點樣解讀到我怪佢?人最恐怖就係亂解釋人地既意思,我既意思就係網上果D言論都頂唔順,現實一定仲辛苦,冇多冇少如果我怪佢我一定會打出黎

呢句真

我覺得你哋真係好痴線
人哋上網話想自殺
唔係一項通知
而係一種求救
算咩君子所為啊?
你犀利代表人人都咁犀利
體諒吓人啦

完全認同

我覺得你哋真係好痴線
人哋上網話想自殺
唔係一項通知
而係一種求救
算咩君子所為啊?
你犀利代表人人都咁犀利
體諒吓人啦

點解你可以講到我有份鬧?又點樣解讀到我怪佢?人最恐怖就係亂解釋人地既意思,我既意思就係網上果D言論都頂唔順,現實一定仲辛苦,冇多冇少如果我怪佢我一定會打出黎

可能一次過見到太多comment想覆先打埋一段嚟講,
我明巴打意思,道個歉先
其實點解人地一定要堅強
人地懦弱就話人冇用 踩多腳

做人可以仆街 但對住自己香港人 大是大非都咁嗰啲叫人渣
其實點解人地一定要堅強
人地懦弱就話人冇用 踩多腳

做人可以仆街 但對住自己香港人 大是大非都咁嗰啲叫人渣

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞