連登仔口沒遮攔 巴打受刺激跳樓死亡

288 回覆
15 Like 24 Dislike
inception 男主角老婆相信身處的世界不是真的

跌下去才能回到理想的世界生活

by 徐天佑

屌你老母中二病發作自殺
有冇人send去達爾文獎
如果係真既話
口臭個班訓唔訓得著
天佑巴打冇記錯應該24-26歲
唔係19歲
Hong Kong needs weed!

如果香港有合法大麻真係會救到好多人
雖然好明顯唔係
但就算係又點
你估呢到samaritan befriender咩
連登高登一見到有人勸人唔好自殺就鬧人偽善
你自己黑心就以為全世界都係咁,唔幫手勸人就出少句聲積下口德得唔撚得呀屌你老母
果日叫人自殺果班撚樣鬼唔望你撞車仆街死
(1) 任何人協助、教唆、慫使或促致他人自殺或進行自殺企圖,即屬犯可循公訴程序審訊的罪行,一經定罪,可處監禁14年。 (由1991年第50號第4條修訂)

(2) 在循公訴程序檢控謀殺或誤殺的審訊中,如證實被控人協助、教唆、慫使或促致所涉的人自殺,陪審團可裁定被控人犯該經證實的罪行。
連燈好多低質小朋友
我覺得未必係徐天佑巴打
佢以前高登出post係話自己就黎30歲但係gay
唔知點同屋企人交代,仲成日出gay post
點都好,事主rip \|/
成班on9
自殺又要諗下屋企人 又話影響其他人
又有勇氣死無勇氣xxx

唔開心睇完呢d我都想死

咪就係 呢d涼薄說話同落井下石冇分別
到底死係井定係窗呢?
成班on9
又有勇氣死無勇氣xxx

唔開心睇完呢d我都想死

佢地自己諗野都有問題
為左屋企人去生存
咁屋企人死左咪要自殺?
勇氣只係得一下而唔係永恆
咁勇氣用完又要自殺?
人既價值係要建立係自己到先會長遠
高登/宜家連登班人最叻就亂笑人話人講仆街嘢
遇到個理性既講道理就屌9人,根本就支那種黎到香港都改唔到

雖然唔知係咪就係po果個人,但就算唔係
我覺得作為一個人,部分user應該檢討下佢地吧口

呢排體會到, 同佢哋認真理性討論, 佢哋駁唔到留句戇鳩就算, 好撚低質
成班on9
又有勇氣死無勇氣xxx

唔開心睇完呢d我都想死

佢地自己諗野都有問題
為左屋企人去生存
咁屋企人死左咪要自殺?
咁勇氣用完又要自殺?

咩point都講下, 希望有個hit中, 等佢唔好即刻跳啫
拖多個月可能生活有轉變打消念頭
成班on9
又有勇氣死無勇氣xxx

唔開心睇完呢d我都想死

佢地自己諗野都有問題
為左屋企人去生存
咁屋企人死左咪要自殺?
咁勇氣用完又要自殺?

9hit會hit到佢跳落去
出發點係好但錯方法都可以累死人
同埋簡單d講,一個人諗自殺唔係一朝一夕嘅事,咩為屋企人咩勇氣呢啲點會冇諗過?用下個腦諗下就知自己其實講緊廢話
成班on9
又有勇氣死無勇氣xxx

唔開心睇完呢d我都想死

佢地自己諗野都有問題
為左屋企人去生存
咁屋企人死左咪要自殺?
咁勇氣用完又要自殺?

同埋簡單d講,一個人諗自殺唔係一朝一夕嘅事,咩為屋企人咩勇氣呢啲點會冇諗過?用下個腦諗下就知自己其實講緊廢話

你講到做乜都死, 應該咩都唔好做?
有時啲人只係想你理下佢, 你唔理佢又跳, 應該點?
理性又決心要死就唔會上嚟開post
如果係真
慫恿佢跳樓嗰班隨時有法律責任
有時嘢唔可以亂講
偽善撚

實有班人會咁講
成班on9
又有勇氣死無勇氣xxx

唔開心睇完呢d我都想死

佢地自己諗野都有問題
為左屋企人去生存
咁屋企人死左咪要自殺?
咁勇氣用完又要自殺?

咪撚on9啦 叫你唔好講呢啲廢話就等於唔理佢?分分鐘就係呢啲廢話令到當時人更加想跳
成日叫人諗屋企人諗朋友乜乜柒柒 分分鐘人地就因為身邊人先唔開心尋死
我覺得未必係徐天佑巴打
佢以前高登出post係話自己就黎30歲但係gay
唔知點同屋企人交代,仲成日出gay post
點都好,事主rip \|/

會唔會報大咗10年
就嚟20話自己30

就算唔同人都唔排除
睇到個post影響到
自殺/負面情緒會傳染的
rip
成班on9
又有勇氣死無勇氣xxx

唔開心睇完呢d我都想死

佢地自己諗野都有問題
為左屋企人去生存
咁屋企人死左咪要自殺?
咁勇氣用完又要自殺?

唔好理佢,自己條命自己負責
成班on9
又有勇氣死無勇氣xxx

唔開心睇完呢d我都想死

佢地自己諗野都有問題
為左屋企人去生存
咁屋企人死左咪要自殺?
咁勇氣用完又要自殺?

咪撚on9啦 叫你唔好講呢啲廢話就等於唔理佢?分分鐘就係呢啲廢話令到當時人更加想跳
成日叫人諗屋企人諗朋友乜乜柒柒 分分鐘人地就因為身邊人先唔開心尋死

玻璃心上網影響他人,惡毒

其實送完殯啲花就直接掉
靈堂上喊苦喊忽
轉下頭就變廢物

嗰啲乜撚話諗下屋企人
諗下關心你嘅人 etc...
真係難聽過粗口
人地最多嚟躹下躬 買個夜晚就掉嘅花牌 就算

倒不如為自己諗下 為自己打算下
就算搵唔到希望 講出嚟
搵人傾下...

lihkg開左未夠 陣就搞死左人啦
執柒左去啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞