連登仔口沒遮攔 巴打受刺激跳樓死亡

288 回覆
15 Like 24 Dislike
林早洩
連登第一單命案
但呢單屋企有人wor
會唔會唔係巴打

係囉
同埋印象中佢一定唔止19歲
有咁嘅事
rip
高登/宜家連登班人最叻就亂笑人話人講仆街嘢
遇到個理性既講道理就屌9人,根本就支那種黎到香港都改唔到

雖然唔知係咪就係po果個人,但就算唔係
我覺得作為一個人,部分user應該檢討下佢地吧口
RIP
無睇哂原文
點解講到連登害死佢咁?
其實佢本身都計劃同預備好,阻止唔到都無辦法

btw 希望佢得到解脫啦
究竟香港幾時先可以普及精神健康既教育?
你精神情況正常既聽到啲落井下石既說話當然識分析
但精神有問題好似抑鬱咁係唔能夠控制自己情緒
你一句說話已經可以令佢再走唔返出黎
無睇哂原文
點解講到連登害死佢咁?

如果真係佢,有d口臭user過左星期六就叫人尋數,話佢假膠死開邊之類
希望唔係
無睇哂原文
點解講到連登害死佢咁?

如果真係佢,有d口臭user過左星期六就叫人數,話佢假膠死開邊之類
希望唔係
唔怪得頭先落街見到圍住晒
佢屋企人就真係慘啦
幾時有安樂死
記得之前又係有個叫
「不開心」既巴打比高登仔整死左
而家d人真係心腸黑到
記得之前又係有個叫
「不開心」既巴打比高登仔整死左
而家d人真係心腸黑到

btw, 唔理係咪佢都 rip
無睇哂原文
點解講到連登害死佢咁?

如果真係佢,有d口臭user過左星期六就叫人數,話佢假膠死開邊之類
希望唔係

D人就係覺得自己係網上面講乜都無所謂
根本睇小左網上既影響力
口無遮攔果d正一垃圾
現實中份人都唔方好得去邊
連登真係好多on9仔,唉 好失望老實講
高登個陣都無咁多傻閪,呢啲post一定有好多巴打比正能量,最多得一兩條友做假膠
依家?連登個個叫佢找數又盛 好恐怖
其實通知全世界自己要自殺的人係咩心態
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞