[親生仔]Google Pixel 討論區 (18)

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
乜唔係pixel 3 system 入面setting official update, 之後出現?原來要自己google play store download app???
hkd108 (因為有9折)
唔好膠住,唔識先問
可能正日同cyber monday有減
我就等多陣先
想要細 128gb 白色
https://t.me/black252
update gcam個app先會有,所有影相功能都同gcam有關
我發現佢叫night sight先開night sight先係最佳情況
係,我都試過有時會suggest開night sight

完全靠ai
pixel slate減價就好
Black Friday減價 價錢表
如果用Black Friday個優惠仲可唔可以trade-in?
我原價買 £839
個Google assistant好好玩
個耳機又有用
有冇巴打知聯邦契弟寫delivered但ezygo個status寫等待收貨係咪正常現象?到左日幾兩日都冇轉狀態,好不安
音質好唔掂 唔明點解咁多youtuber吹捧
上年貪得意佢一出就買左pixel buds番黎玩
玩左唔夠一年就壞左

的確係又冇音質隔音又差既,唯一對我既正面影響就係真係好方便,以後唔想再用有線耳機
有興趣買pixel 3 64gb
有冇巴打夾份
黑色
same
但可以點夾份
一定要同一張卡買2部?
打去ezygo問啦
佢地有時收左貨唔記得轉status
試過兩次打去問先話可以拎貨啦
pixel 2 有night sight正式版
要Android pie先有
文科仔有d 電既問題唔明想問
我用iphone ipad d charger 叉pixel 2 /3 其實係咪都得而唔會傷電?

主要係5.1 v ~ 2.1a. 同5v~1a
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞