[親生仔]Google Pixel 討論區 (18)

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
Dklm 又唔俾通知又唔ship
去七仔點拍都增唔到
試過唔得,因為開埋Android Beam, 熄咗Android Beam之後,暫時幾次都ok
因為我理解將SIM 同 八仔係獨立分開既, 當將SIM停左服務都唔會影響到八仔運作

我識個巴打都插住將冇左服務既八仔SIM落部nokia 7 Plus 度當八達通用, 佢話試過增值冇問題
即係得定唔得🤔
佢去七仔增值?
我開頭Sim無錢時係點都無反應,我無再試增唔增到,聽日試下
ok 都得冇理由7仔唔得
入面無錢時我試過三間唔得,有錢之後未試過
無記錯係放左錢active左先得
好呀,我再試下
BEST BUY 取消咗我張訂單呀
而家sold out哂
其實除咗減價外,有乜咁吸引?
我都用緊
吸引嘅地方就係個減價
係半價,與其買其他廠,洗你30usd ,我用40usd買個正廠嘅唔好
老實講,原價80usd,我真係未必買
但無線叉好慢,用返線唔好咩
差差下拎上手睇下又要抆線,抆下插下,吉到個屎忽花哂
條線咁短?
反而我覺得插線長叉,無線既話一拎起又停叉
叉下停下好似唔係幾好咁
是但la, 一次買齊。
想買兩隻嚟用就好肉赤㗎
bestbuy係好易cut 預左
其實csl仲有八仔sim
不過唔係間間有 同埋職員都未必識咩係八仔sim 要搵d老屎忽問

利申 上個星期仲換到
https://www.hkcsl.com/tc/local-octopus-prepaid-sim-card/

免費轉換八達通SIM卡方法
>>只需攜帶你的NFC 手機#及7-Connect 本地儲值卡,並親臨指定csl 專門店#,便可轉換八達通SIM卡一張及可享升級優惠($20增值券一張)!
# 指定NFC 手機: 詳情 (指定NFC手機型號可能轉變,詳情請瀏覽 www.octopus.com.hk)
# 指定csl 專門店:
· 香港銅鑼灣怡和街22號1樓,2樓及地下1 & 2號舖
· 九龍西洋菜街南2J-2Q, 新江大樓地下8號舖
· 新界荃灣沙咀道260-276號廣發大廈地下6號舖及閣樓
· 新界沙田廣場第3層14 & 15A號舖
· 屯門啟發徑1-13號4號舖地下
· 新界上水智昌路3 號上水中 心 商場第二層 2023- 2024舖
有冇巴打用過呢隻 : Google Pixel 3 XL i-BLASON Ares Military Grade Protective Case Shield Shell Armor 1839A
好唔好用?

https://www.gadgetsuper.hk/products/pixel-3-xl-i-blason-ares-military-grade-case-shield-armor-1839a
今朝試埋買早餐,得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞