[親生仔]Google Pixel 討論區 (18)

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
唔記得
你上youtube打wii simulator 845揾下
部機會唔會好熱
我點知 未到手
點解而家冇得較notification priority嘅
買左 chromecast, 有無人都買左?
gc/wii 得 dolphin 啫嘛
android機駁唔switch pro controller
PC先得

一陣試下Wii個制
wii simulator
輕鬆30-5xfps
咁正?有無個名,我都想玩下
gc/wii 得 dolphin 啫嘛
android機駁唔到switch pro controller
PC先得

一陣試下Wii個制

用mon玩唔慣堆制
你用邊間集運?
買左 ultra 同 audio
試左麻麻地
無體感連super Mario bros都玩唔足
要連Wiimote要買配件
我仲搞笑,係USStore入去見到Balance有50

但check out唔識自己扣……
過左兩日都未出貨或通知取消訂單。
通常取消訂單係會幾耐通知?
想問問八達通sim同esim

上網睇睇咗csl張八仔sim,network同八達通係分開,本身用開數記嘅我,就叫個csl frd報失佢自己嗰張,俾張舊卡我,打算遲啲轉數記Esim,sim卡位就放張無信號嘅八達通sim

去過數碼通問,佢話依家淨係得apple watch嘅,電話plan係未有,之前見有師兄話可以,想問下係邊間問到?

另外八達通sim,係app認到張sim就即係得?可以係7係增到值?(因為自己試過無反應 )
Pixel並唔係八仔supported device
記憶中Pixel 2加八仔SIM唔work
我懷疑要改NFC type
研究到話聲我聽
之前有師兄用到,但我爬唔返文問佢地
補充返,唔使八仔app supported都用到八達通
即係你唔裝個app、個app認唔到張卡都得
入卡後去地鐵站check value,check到就用到
好,我一陣落地鐵站試下check先,係咪去7仔增值都得?
同我舊年一樣,要問cs搞
自己要delete左個香港嘅payment profile,佢再入返啲credit俾你美國嘅payment profile
諗起都on99
你部電話等於張八達通卡
我就用自動增值

不過小心電話無電,入完閘出唔返
24小時內
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞