[親生仔]Google Pixel 討論區 (18)

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
點解要組隊ge

去U汪跌吉搵水魚都仲有可能既
呢度?
google cut單,要換個地址再試
你哋有得用playground 未
呢個apk 有冇Ironman playground玩?
有無ching買pixelbook
有留意緊Chromebook, 嚟緊好似做特價平300usd
無乜留意有邊幾種 laptop
Reddit 仔推介Asus 302 但出左好似有兩年,部野可以360flip,自己另外留意Asus 423 但仲未出fhd 版本
其實Chromebook 依家都有出tablet,多左款選擇,特別係高階版
Pixelbook 平300好抵屌
pixel slate 其實感覺真係好正 但太貴
就算買既話都應該味必佢個keyboard同pen
普通買套就算
係幾吸引,但我out budget
咁你可以考慮Samsung Chromebook Plus
我其實等緊asus 423 fhd,我budget 係約400usd 但依個價位要輕,仲要fhd真係無咩選擇,可能asus 302
想問吓用緊pixel3嘅朋友,以下銀行app用唔用到指紋login?唔該哂
恆生 渣打 星展
自己上銀行睇咪得
Camera APK同Playground冇關係 所以冇
你-200usd先講
你啱,但搵唔到星展support咩機,佢只話6.0以上指定裝置。有朋友用緊嗎?
想夾pixel3 64
https://t.me/joelaw911
有冇巴打用緊Bellroy 皮套?拎上手舒唔舒服,會唔會覺得部機厚咗好多?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞