[親生仔]Google Pixel 討論區 (18)

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
Google又ban
以後冇集運寄到
我Pixel 1、Pixel 2、Pixel C,全部用E字頭
Google ban未必一定關地址事
HSBC 銀行apps supports 指紋登入?
我用同一張信用卡,bns cut咗,反而到貨啦冇cut,你覺得關唔關地址事?
同埋唔止我一個係咁
純粹講唔一定關事啫,都有可能關事
Yes
black friday準備
我都覺得, 如果你買開野..
根本唔會埋你用邊間集運..
佢應該張你個 google account 分左等級..

利申: nexus 4 年代已買野..
chromecast Ultra 都有做特價..
有 4K 電視, 可以買返個玩..
試過自己google account唔得,公司account得

而家用緊自己g suite account
岩岩收貨 手感唔錯
厚唔厚?
有咩
佢要我用流動密碼登入
唔算厚,但係勁輕身,好紙皮 feel
想買背貼個的
唔多影相嘅其實係咪唔建議入pixel 3
唔多影相嘅其實係咪唔建議入___ _
係, 6t好過
依幾日不停爭扎買唔買pixel3
做左功課後覺得佢得外型同最近有半價係吸引到我
不過我諗都係因為水貨無保先係最大阻力
最後唔買鳥
睇下遲下會唔會再減
過左BLKFRIDAY 應該未必咁快減啦
想問咩情況下home screen先會有顯示溫度?見佢有時有, 有時無

如果無顯示時,我試過用google assistant問佢 what's the weather,佢用華氏答我。點轉攝氏? 係因為地區/語言setting?
仲有2小時
google now到是但噤一個新聞嘅右上角
自訂即時資訊-->氣象--> 查看所有設定
可以等Pixel 3 Lite. 相機一樣,又平幾千。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞