[親生仔]Google Pixel 討論區 (18)

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
過左一排會多左 adaptive
我都想買。。仲有咩方法,定應該ship去fd度再寄黎?
咁樣好似要俾稅
Google
Pixel 3個50蚊等到而家都無,想趁呢兩日買chromecast ultra,前幾日live chat support叫我等,岩岩live chat又叫我等,不過今次幾好,起碼知道個50蚊完全system控制,派唔切/無派比你係你底死

上次等左差唔多半個鐘,今次等左一陣就connect到live chat,但係個CS話見我等左好耐,開頭話派10蚊比我,最尾就話派15蚊

唔知係好多人問過呢50蚊定係佢想搞笑
I wish I could have more options to add $50 in your account.

小學雞英文

但係個15蚊redeem唔到,應該係country問題
Google
Pixel 3個50蚊等到而家都無,想趁呢兩日買chromecast ultra,前幾日live chat support叫我等,岩岩live chat又叫我等,不過今次幾好,起碼知道個50蚊完全system控制,派唔切/無派比你係你底死

上次等左差唔多半個鐘,今次等左一陣就connect到live chat,但係個CS話見我等左好耐,開頭話派10蚊比我,最尾就話派15蚊[img]assets/faces/dog/wet.gif[/img]

唔知係好多人問過呢50蚊定係佢想搞笑[img]assets/faces/dog/haha.gif[/img]
I wish I could have more options to add $50 in your account.

小學雞英文

但係個15蚊redeem唔到,應該係country問題

應該係部機簽收計4weeks
要確保冇within 14 days return

我都等緊
22號簽收
買咗細,後悔跟點解唔買大
買大機定細機好
買咗細,後悔緊點解唔買大
想要pixel 2多啲,但係無減價
銀行有通知收咗錢 但係未ship
而家pixel 3同價wo
如果價錢差唔多點解仲要買2
我見845粒gpu拎嚟玩wii都冇難度
pixel 2 xl 先岩
電多啲又無m字額
本身想買2xl
最後買左3細機
xl m字不了

M字額
2xl太大部
玩wii?
hide notch 就同pixel 2xl 一鳩樣
為了擺脫現時 Android 的限制,Google 一直在開發一套全新跨平台系統 Fuchsia,同時兼容 ARM 及 x86 等處理器,以便更多裝備可以使用,亦讓日後有更周全的配套支援。而 Huawei 繼推出 Nexus 系列後,再次與 Google 緊密合件,成功將 Fuchsia 安裝在 Huawei Honor Play 上,並且成功啟動,讓Fuchsia 系統的開發跨出一大步。

Huawei Honor Play 的處理器為 Kirin 970,雖則已是上一代型號,但同樣是 ARM 架構,意味 Fuchsia 系統順利登陸至 ARM 架構上。另由於 Huawei 尚有不同型號使用 Kirin 970 處理器,故預計 Fuchsia 系統亦有可能在其他裝置上登陸進行測試,包括 Mate 10、P20、P20 Pro、Honor V10、Honor Note 10 等等。

雖然 Google 預計 Fuchsia 將於 2020 年才會正式登場,但相信有關新系統的測試新聞將會陸續登場,到底新系統在介面應用及兼容度上有什麼優勢,確實讓人期待。

來源:9to5google
依家我哋細機好失禮你?
wii simulator
輕鬆30-5xfps
咁正?有無個名,我都想玩下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞