【呂麗瑤案】田徑教練黃恆非禮女學員罪名不成立

291 回覆
1057 Like 10 Dislike

禁入去就睇到 連登出圖壞撚左
法律上無罪從來都唔等於無做過...反之亦然
大把有錢人衰商業犯罪活動都請大狀打甩 就代表無做過
個官嘅答案好模棱兩可 佢判無罪只係因為證據不足同事主證供矛盾 唔代表佢認為呢件事無發生過
推到臭雞出黎道歉啦!
人地教練訓練到你出黎,退休都要俾你個賤婦搞到無左份工,自己就接廣告
再次證明港女皆臭閪
判佢冇罪姐係件事有可疑啦 , 而如果有可疑咁點解個官依個要中立既角色可以講一段暗示個教練有做過既說話 ? 佢咁做對個教練公平咩 ?
天地有正氣
臭閪
sor 冇跟開
佢有咩証據令一單8年前嘅嘢受理落案教練?
ig
認同
因為而家唔係證據不足、得當事人片面之詞
而係有學員人格保證、當事人證供矛盾
已經唔可以證明係發生過「女事主claim嘅metoo性侵事件」
按摩係有 但係雙方同意之下發生 唔係性侵
咁嘅話 個官照計冇理由喺個庭度講到個當事人咁正義
想聽判詞,話女事主並非誠實證人…
title 開名內文寫X
如果講到有做到但冇罪
仲唔上訴
掉落地都要拿番扎沙
感覺上法官呢句野 同人地去玩抽獎講[多謝你踴躍參與] 無分別

同時怕今次呢條臭雞 搞到下次真正俾人非禮嘅女仔唔敢企出來

你個臭雞 害老人家不止 仲搞到可能真正俾人摸啲人唔敢講出來 自己就代言廣告又成名 啲錢又袋袋平安 你怕唔怕會有報應?
痴線
要相信受害者
正常邊有女仔話自己俾人搞
日日係到叫平等就乜柒都要人遷就 難聽d講女人真係除左用黎生仔就冇撚用
其實得當事人證供
咁已經夠料可以開庭審?
呢啲正一仆街死臭閪
上面都有人提到 唔少法官判完人無罪都會叫被告好自為之
佢係唔應該咁講 但如果佢判教練有罪仲衰 代表佢根本無睇證據去判
可能佢只係想搵個位回應下me too
岩呀 正常就係囉
唔熟法律
有冇人解釋下係咪因為有知名度所以先開到審
定有其他原因
個官唔係應中立?
因在Facebook公開聲稱被前教練性侵犯,但其後一直拒絕報警而被網民質疑發動網絡公審遭抨擊的港隊田徑隊選手呂麗瑤
誣告, 誹謗, 搞到恩師無左份工, 仲毀人一生清譽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞