【呂麗瑤案】田徑教練黃恆非禮女學員罪名不成立

291 回覆
1057 Like 10 Dislike
一定要告番佢, 影響佢聲譽, 賠到佢破產
人地都退休,條八婆仲要害鳩佢,英明盡喪,做佢教練真係慘。根本好多人都看得出如果個教練如果有性侵過佢,佢就不可能仲事後同教練攬頭攬頸
香港冇誣告罪
metoo 欄狗呢單野之前有撚人識
靠metoo 上位

Nike廣告d錢應該分番最少一半俾黃教練
錢就俾條欄狗袋袋平安
黃教練人生就玩完
好撚唔公平
官:不會考慮事主公開事件的動機是否為報復或利益
練官指,事件在案發8年後曝光,事主受#MeToo運動啟發,而她本身頗有知名度,令案件受廣泛關注。法庭會按證供裁決,而不會考慮事主公開事件的動機是否因為報復心理或個人利益。不過,練官指出,事主勇敢及無私的行為,會令社會變得越來越公平;無論裁決是否如事主所願,她無懼社會大眾的注意,挺身把事件公開,是極為值得讚揚的行為。
妨礙司法公正
因瑤
周街貼佢果陣個IG POST同法庭個判決算唔算藐視法庭?
之後找外國人埋單 任何代價都無
被告黃恆(77歲)早前連日受審,均獲近20名學員到庭支持。

佢應該好受學生歡迎喎,有無舊生現身說法。
如果罪名不成立
即係法律角度冇發生過呢件事
但又讚事主公開?
教練庭上解釋要求女方除褲會按得準確d可以拎到個感覺
即係佢都認有呢個舉動,至於呢個舉動合唔合理大家自己判斷,法庭就話無罪,婦團/家長梗係覺得有心抽水,自己判斷啦
有證人話係佢自己要求人地按
講個笑話: #metoo
罪名不成立,唔代表無發生過
只係案情有疑點,達唔到毫無疑點準則
好多案,判左不成立個官會叫被告好自為之。
日日都黑架啦
學到野
告返佢Defamation都仲得
根本香港好多女人都唔信呢條八婆
自己想出位就搞鳩個教練
個教練其他學生都好撐佢好鐘意佢
係呢條八婆竟然夠膽屈鳩自己恩師
人地咁多學生唔搞係要搞你隻豬閪大火雞咩
唔係metoo佢有鬼知名度咩
收皮啦 女人
屈到人地工作都無埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞