[俾d時間加度素] AC米蘭球迷討論區97

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
Despite reports in the recent days about Paquetà arriving in June 2019 rather than January, Sky reiterates that he will arrive in Milan in December and then he will be registered in January.
1月都除唔到褲
我信SKY
佢除咗有能力之餘,最主要係同佢年齡唔相符嘅鎮定,佢由啱啱出黎到依家,踢乜野強隊都唔見佢有點怯場過

不過亦都可能係因為年紀太細,所以未夠穩定
富咸好有錢呀,淨係睇佢夏季洗咗幾多錢就知佢野心有幾大啦
富咸目標係拎英冠
呢樣英超係成功既,洗左係轉播費同奬金賺番,意甲d下遊真係窮到痴線
不過富咸隨時降班
當拿閪大賽專派膠
其實佢呢兩季進步慢咗
佢禁區內純反應其實唔差 , 以佢身型黎講仲算快
但相對佢嘅企位選擇 , 高波預判 都冇乜進步過
而且好明顯弱點 : 下三路尤其左下角明顯 , 呢兩季多次比人遠射左下角收死
其實最初個原因只係龍門傷撚哂
冇怯場,不過有自爆,對蛆意盃決賽連爆
果陣佢係P隊又係超班
跟手D Lo 又水土不服又傷埋
上場牙朗射佢左下角竟然無失,跌晒眼鏡
上場擋左2球左下
好大可能係死肥佬害咗佢,一季爆起盲抬到佢上天,叫天價人工,搞到佢都有啲不思進取,如果佢肯虛心啲跟前輩學下野,佢進步空間真係不敢想像
其實佢跟連拿學下野幾好
而家睇得出魯馬啲基本功同撲波手形果啲唔夠扎實
Suso: “Gattuso is the same like when he played, as a coach he did not lose the intensity he used to have. When the training is over he's the nicest and most friendly person you can find, he's the perfect man for the team.”
刷鞋蘇
果日打蛆,對面好多時都係射左下
打完拿仔之後,個個都知佢嘅弱點,重點攻擊
上季打祖 大巴拿咪又係遠射佢左下角
Conti will be available for selection for the game against Lazio
大家想要既干地
唔廢過阿隊就ok了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞