[俾d時間加度素] AC米蘭球迷討論區97

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
球迷未拎過世界盃同歐冠既無資格出聲
馬鹿真係越踢越好,不過都係嗰樣野,佢唔可以控住個波太耐
而家真係靠黑色三連星頂, 希望車仔減價
查漢幾時先正常返, 尋日球擦龍中柱仲以為佢狀態返黎
拖拉個陣唔放 盧卡無位踢要走
好啦 撚撚你留完拖拉又唔撚用 想點?
起碼要後面唔係屌仔/波叔
果陣應該攞平換拿索, 而家雪到唔值錢
我覺得就算唔炒加度素
都搵個助教呀
懷念泰索迪
都唔可以再賴人喇 查漢今季啲傳控真心柒
半季都黎喇得一場歐霸好波 幫唔落
大大個卡斯喺度唔用
事實佢係無態,無得呃
不過如果吹到要賣佢就唔多公平
再者大大個卡斯迪利祖都唔用
無追幾日post
嘜又俾人迫和呀
如果賽前話作客和拉素係ok,
但係個過程就
冇睇場波既話1:1係可以接受,睇咗真係一肚火
唔關事啦, 今場有球右路傳比佢射到亂晒罩, 又控左幾次空氣嗰啲, 無理由又入波叔/屌仔數 除非你話佢因為要協防搞到無力腳軟 但事實係今場波叔下半場表現仲搶眼過佢. 佢最初都話要助攻好多球比斜恩啦但今年啲鳩射又多左, 傳波失誤都多左
咁又唔會想賣查仔, 希望佢啲態早日返黎啦
諗起尋日補時幾個角球位都唔識換人dum 波鐘..... 玩fifa 都識角球旗啦
根本成隊越踢越亂,撚撚就淨係識得9嗌,換個人拖返陣冷靜下都好啦,下下都 sell 熱血
其實下半場開始細恩仲肉緊過撚帥
追和之後直頭肉緊到比球證趕出去
Matteo Slavini: "In the last 10 minutes Gattuso had to have two or three players who could run, like Castello, instead of Borini, who was running like my grandmother, these decisions do not need a training certificate. At home and watching the game will know that.”
今日FanPiece 有兩篇講AC米蘭
有篇話收藥膏出蒙隊
如果無中場黑風雙煞, 撚帥半場就被人炒左啦
痴線班友真係on9
意大利老油條
好似咁多年都有
明明好差
硬係出好多場
又見到三中堅不能主攻論 拉素出名三中堅全攻陣 條友真係唔識架喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞