[俾d時間加度素] AC米蘭球迷討論區97

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
fanpiece真係算鳩數啦
多得佢地 fb充斥一班抽埋啲on9水既懶識波傻閪 有時見到真係屌黎都哂鳩氣 又多錯字又錯資料又無source 睇到啲人屌我地老人院真係忍唔住笑
又失分!AC米蘭又出事! | 守拙 | 球迷世界 - fanpiece
呢篇真係唔識野,出蒙隊

但新個篇好似幾正常咁
睇得多呢啲文會變智障
撚帥都擺明703死守搏偷雞, 仲講咩主攻論
巴卡藥膏幾時做左中場派牌手
鳩UP都算 屌你寫文好心就真係睇下場波先講啦
呢啲page 唔好睇啦
The objective is to have both Musacchio and Romagnoli ready for the game against Olympiacos on December 13 [Corriere della Sera]
4閘陣起碼要頂多3場
今季狀態係差d 但係換其他人真係好d 咩?
要換嘅首選一定唔係佢
等睇歐霸拿索, 意甲波叔
有時我都唔明到底係我問題定佢地問題
就算香港米蘭page或者d迷撚外國人咁都係
好多人都係精華球迷
咪姐係屌仔蒙牛嗰d
戰術紀律上又唔好
又無能力再做多d
但有地位有踢唔走
關波叔 屌仔係事實
冇人走位 /傳完波 走位冇人理 傳失比人打個反擊又要協防
今埸suso 都應該要比人屌獲金啦 傳波路線比人睇通哂
波叔搶眼都係射門彈地波個球姐
查古起碼前面有時hold 得住個波
其實而家班球員根本食自己 落場踢天才波 個教練幫條撚 d保健又差
熱血係ok, 但同93分鐘有隊員受食都唔換係無關係,施蒙尼高普都熱血但唔會儲印花咁on9
唔係要完全放棄佢 ,只係今場腳風唔順又多失誤,應該試下換卡斯仔入黎轉變下 再強嘅人都有態差或腳風唔順,咁咪換走佢轉下囉
今場熱血方面都輸埋比細恩
大家應該睇開d
反正市場上無好教練揀
繼續g持撚撚,g持明叔!
仲有silva, 巴隊等緊
Leonardo to Sky: "We are all trying to overcome non-simple situations. We are 5th, we have to recover many players, and there is still the January market coming up. Ibra? We leave Gattuso quiet with the market. He must think about the team and the matches.”

知撚帥唔會出, 唔問佢算啦
外國人正常過呢個page好多
Reddit有堆迷撚鬼佬撐撚帥加時都唔換人架
仲有上年堆迷卡黨
體能怪物
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞