[俾d時間加度素] AC米蘭球迷討論區97

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
無乜野,我純粹話比佢知假咋
Lotito willing to negotiate for Milinkovic Savic, it is up to Milan to figure what to do (UEFA). Value is now much lower than it was in summer. Loan would be around 70-80m.
舖緊路選總統姐
70-80m yen就有
Godin has said yes to Milan to join in January, now the only obstacle remaining is convincing Atletico Madrid to let him go in January. [QS]
今次呃我唔撚到既
After the victory against Valladolid, which placed Sevilla at the top of the La Liga standings, Andre Silva spoke about AC Milan when asked about his future.

“My future? I don’t know, I just work. I am happy here, but I remain an AC Milan player, so we will see,”
再返黎米蘭對佢自己都好大風險
佢留係西甲都好既
艾夫拿
祖狗果種無品真係上至球員下至球迷
啲中堅加加埋埋都就黎傳左半打話想買
今年冬窗 傳D人 差唔多成隊波
反觀上年好似直頭冇傳過人?
於07被卡卡玩弄的前曼聯球員及前祖雲達斯球員,即是喜歡啜生火雞的前法國國腳艾夫拿近日在instagram的留言對AC米蘭加以嘲諷引起了其球迷的強烈不滿,面對米蘭球迷的批評,他表示他只是想開個玩笑。

事情的起因是他在instagram上留言談及邦路斯和戴巴拿的合照,他寫道:“現在微笑總算回到了邦路斯的臉上,因為只有在祖雲他才能踢上歐聯。”

喜歡啜生火雞的艾夫拿的留言激怒了米蘭球迷,大批量米蘭球迷在入其twitter對其進行言語攻擊,艾夫拿也繼續挑舋米蘭球迷,他在instgram的視頻中表示:“為什麼要和我談歷史?過去的人們知道意甲是因為米蘭,但現在人們知道意甲那就要感謝祖雲了,我們不談尊重,我就是想開個玩笑,讓大家笑一笑而已。保羅,你Twitter有很多失敗的米蘭球迷。我愛你!

來吧,我愛你們所有人,也愛這場遊戲,祖雲萬歲!“
中場好似多過一打
雖然無講錯但關呢賤種咩事 果然咩人踢咩隊,踢完獌又踢蛆,係馬賽仲要踢自己球迷
艾夫拿一直賤開, 睇佢當年搞咬人蘇就知
所以可以直接無視就算啦
梗係唔談歷史啦, 祖記歐聯有乜歷史?拎過幾次歐聯可以比人講? 而家靠佢知道意甲? 等人知道意甲冠軍成日二奶命拎唔到歐聯? 我覺得醜添啊
艾夫拿都有1個歐聯架, 不過係曼攞
真祖記名宿
歐聯亞軍同祖記有得揮
今年真係好有需求買人, 李安真係問價加D記者作下野差唔多啦
理想: 高甸+基斯甸臣 雙甸
現實: 卡希爾+卡奧 雙卡
現實:買邊個都唔撚用
應該買得一個, 高甸冇乜可能會放, 最好基斯甸臣, 最差CAHILL
英人踢意甲真係不了
呢到係咪好憎獌
有冇巴同我一樣係兩隊都迷
Godin has said yes to Milan to join in January, now the only obstacle remaining is convincing Atletico Madrid to let him go in January [QS]

Milan have prepared a two year and a half contract worth €4M for Godin [Il Giornale]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞