[俾d時間加度素] AC米蘭球迷討論區97

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
起碼都換查漢同波叔,波叔直頭比曬手勢要出場
加時比拉素壓緊, 正常領隊都會換人拖時間同阻對面道氣
拖過左加時, 而家就上左第4 lead返拉素2分
reddit班迷撚鬼佬都弱智
佢真係固執到仆街
之前都當你唔識
俾人追和好即刻換人拖到完場啦,好彩無俾人乘勝追擊姐
一個完全唔冷靜既教練真係睇唔到有咩前途
館場仲難理解過之前換錯人

未見過呢啲情況會唔換人
Gattuso: "To Salvini [Lega Nord] I advise you to think about politics and problems in Italy rather than speaking and criticizing Milan. And it is not the first time that he talks about Milan, only to criticise. As an Italian, I could say so much to Salvini and about our country."
咁搞唔到真係拖到1月先換?
今年臨尾香失左幾多分
仲以為專注達擔正做大佬可以cs
領先比人追平既次數已經數唔到
本身佢可以用3 分收我地嗲
但無奈天都唔幫佢
佢一做on9 野就一定要佢付出代價
基本上已經係原罪
唔會換,今季目標好明顯係唔降班
諗多左,起碼教曬今季 仲有三十場閪波睇
我覺得今季Eillot 最低接受到嘅係歐霸
下年基本都要入返歐冠
隊草嗰球個天已經幫到盡,事實上係個天都唔夠撚撚鬥
對面都幫唔少, Kessie 果球係對面own goal
同細恩越換人越柒, 變陣變到進攻越來越柒單調
係撚帥自己攞黎柒
白費曬條7人血肉長城嘅血汗
仲要等多年,一陣個市場無好教練分分鐘又可以含多一年撚撚
一季比人瘋狂咁絕殺絕平
波叔傷 查漢冇氣都唔換 以為真係最新足球哲學唔換人唔自爆咩
係咪傷到真係無人可換?

俾啲時間加度素⋯繼續拎份糧睇波
名宿大哂
有人可換,但佢唔信班球員
垃圾同卡斯兩個有氣有力都唔俾佢哋出黎跑下
茂利同拖拉機就自己要留但又死都唔出

今場十一個人除左藥膏都係舊年果班
Gattuso to Sky: "Leonardo and Paolo are close to me and to the players. For me working with Paolo and Leo is a reason for growth. There are discussions for the good of Milan. I'm happy for what they are giving."

撚帥: 我有李安馬隊兩位大佬照, 你班球迷吹呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞