CSL 我屌你老母!千其咪撚轉佢!(2)

791 回覆
307 Like 9 Dislike
係啦 之前試嗰時候smt係沙田真係快到仆街
雖然有時做野會去沙田 但係主要活躍地區都係3收得好D
仲要個價真係差好遠 我上年減價潮問 smt 6gb fup要346
3 188 only
7月csl完約

有咩台好,smartone仆街不考慮

6gb或以上,主要新界九龍

利申,屌你旺角太子九龍塘地鐵站,Csl老閪都收唔到,好on9,呢排又好似唔太stable。
就完約打黎叫續
屌佢老味, 只係開返而家個價6GB + 無限比我, $316
屌你老味啦
收咁貴, 又廢,

我轉去CMHK, 200蚊唔洗已經 20GB + 無限, 仲送2GB 大陸DATA,
唔想多講

等完約

pish
地鐵上唔到叫人轉3G,即係用家問題?
我都係沙田友,CSL真係收得好撚差
尋晚我終於領悟到,世事真係無絕對。
https://lih.kg/1100209
仲有幾個月到期
忍撚夠, 一年差過一年, 睇住差

on9 CSL
我知手動落3g上到 但呢d應該係佢幫我搞埋先啱呀 要用家自己搞
CSL1010先係垃圾嘅王者
smt係當年第一個cut無限既仆街,一世不用
係地鐵站爆容量問題
csl 係完全load 唔撚到 係0 呀!

csl 就完約,永不錄用, smt 又話地面麻麻,3 又話最垃圾,係咪只會有咖喱味嘅屎同屎味嘅咖喱揀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞