CSL 我屌你老母!千其咪撚轉佢!(2)

791 回覆
307 Like 9 Dislike
exce7ly
我仲簽L左27個月

DKLM
最明顯係旺角間地牢吉野家 以前落去唔洗諗玩電話 而家收爆
我用HKBN,不過講明係屎mark通提供service既
老實講,同全盛時期冇得比,都係西西地架啦
我係屋企唔係好收到電話,一係收唔到,一係就窒窒吓
不過應該西唔過csl掛
屌那星,觀塘線load空氣真係屌佢老味,1/3程車睇空氣,後悔由smartone轉去csl
CMHK 4.5都好過佢

請問CSL 4G+點樣可以做到咁
3HK 21Mbps無限plan
已過fup
地點:地鐵港島綫 銅鑼灣去天后
繁忙時間開始唔多掂
旺角扑野家地牢
smt=3hk>>csl cmhk
一個字好撚爽
cmhk 得3g
一轉3hk LTE出場 鳩轉珠 facebook telegram 全部ok
ps 銅鑼灣扑野家都係咁
旺角扑野家地牢(地庫)? 係响"旺角彌敦道655號"胡社生行的地庫,有250個座位的扑野家餐廳?
cmhk當時响"旺角扑野家地牢"有幾多格3G訊號?
cmhk當時响"銅鑼灣扑野家地牢"有幾多格4G/3G訊號?
銅鑼灣扑野家? 係响"銅鑼灣駱克道491-499 號京都廣場地庫"?
非繁忙時間地鐵就load到(仲要快)
繁忙時間就

中環第一層 4G+爆格
有得幾多間扑野家有地牢
Home square ikea 支移收滿,CSL可以沒有訊號
係响邊到地區"Home square ikea"室內用CMHK收滿4G訊號? CSL.冇4G訊號?
收到1格3G or 4G訊號?
Home square 都唔知?
响沙田"新城市中央廣場"?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞