CSL 我屌你老母!千其咪撚轉佢!(2)

791 回覆
307 Like 9 Dislike
push
我都等完約
今日數據唔知咩料
平時都慢今日真係挑戰底線
有幾個時間係連sd text whatsapp都要等
好想即刻轉台走
Smt除左地鐵贏人之外其他地方都冇吹捧價值
地面有8成地方都唔及3同csl
Csl抵屌嘅地方係地鐵/商場地庫load空氣
用緊CSL $158 6gb,就到期,佢地offer我$17X 5gb 續期,仲話plan 只會越來越貴wor
CSL 慢慢留target customer 啦
我mnp走啦
3唔知舊客有咩尊貴客戶定乜鳩都有168無限
17x 5gb真係on撚99
係就係間間都係地底差d 但csl直情係上唔到 體驗確實係幾差
不過smt係地面真係廢到之前幫fd決定轉咩台嗰陣試
真無限未過fup mk得18Mbps ssp得24 cwb 27
push
用緊$146 6gb,岩岩offer 我$166 12gb加2gb中港(冇聽錯的話)
CSL苦主,地鐵多數收唔到
i know that feel. 大家收唔到唔緊要,但見到隔離d人send緊whatsapp , look緊fb #ngye#
去換SIM卡
上年睇pcm個測速smt連3都贏唔到
其實太多人因為以前3個3g太糞所以有bias
3個4g平均都好過smt
有冇人用緊csl plan+用量皇 想知速度同價錢如何
我都係依個plan, 佢照offer我一樣價。但我同佢講人地同一價有多一倍數據,佢就已經冇嘢講收線
可能你活躍地區係smt收得好d 我之前用csl 6gb+張smt儲值卡係ssp mk同kt都收得麻麻地
後尾換過人仔同3 最尾都係3收得最好
人仔同csl有得揮咁差喎
上年食到減價戰尾水3真無限188雜費全包
都係貴人仔廿蚊姐
哦 咁我又唔擔心 我活躍個區域3真係收得幾好
不過聽聞沙田同港島都仲係smt玩哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞