CSL 我屌你老母!千其咪撚轉佢!(2)

791 回覆
307 Like 9 Dislike
地鐵係死症黎,
SMT你上到係因為佢將啲人嘅速度壓低佢,咁咪每個人都上到,只係有冇10m咁解,但CSL係有幾多塞幾多客,每個客俾full speed嘅,塞到爆咪上唔到囉.
到CSL少返人,SMT多返人,咪到SMT個班食屎.或者可能到時再壓低啲到3m/1m咁解.
又或者另一個19解決方法係落返3G,金鐘peak hour都照得
點解依家真係差左咁多
係咪真係關換晒華為基站事?
地面csl 一樣67咁
巴打地鐵上唔到係頻譜問題 冇咁多RB分比咁多user
csl大欖隧道完全用唔到
四個台入同一個地鐵system射 點樣優先用?
大欖隧道只有數碼通同中國移動先用到
咁轉咩台好////
csl用家表示冇問題
垃能圾
仲有半個月完約
近排誇張到連露天都收唔到
成大半綠色線 都係露天
你一係要地鐵開慢啲
一係等地鐵裝野

睇到你地係到鳩up 用唔到既原因真心笑左
咁計就頭痕啦.
N年前Csl係幫地鐵做鋪線,所以個時得csl/123先可以係地鐵收到
到之後地鐵知道呢個肥肉就收返黎自己做
中間有搵Smartone,呢期就搵中移動
如果呢個係主因嘅話,咁中移動理論上都有so,但事實係點?
又拉開黎講嘅係,幾間mobile有做過聯合行動屈地鐵俾少啲錢同俾多啲timeshot,之後地鐵亦都有啲反應,不過再跟住係點?
至於頻譜黎講,大家都係用返leakage cable,都係個幾段高頻黎做.係因為頻譜唔夠,定係乜原因?smartone又似乎唔係高頻專有
我csl全屋收得最慢個位都咁wor
自從轉用smt 之後人精神左,考試高分左

利申:350 一個月
成個post 係講緊地鐵, 你7點pm 落中環車箱內再試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞