CSL 我屌你老母!千其咪撚轉佢!(2)

791 回覆
307 Like 9 Dislike
見到都唔敢轉用staff plan
係機場好快wo
機場唔快,點承受到成班香港人一landing就即刻上Facebook / Instagram刷存在感呀?
1010廢到地鐵都收唔到 我屌佢老母
依加smt 家庭plan 如果撞岩要換機其實都幾抵

我見4張sim卡 20gb 後 fup 加埋行政費 一個月 707蚊, 送返2000蚊手機coupon 同 一部samaung a8s

我果陣未有依個plan (得3000蚊coupon),最後繼返csl家庭plan (一樣4 sim ,20gb 後fup, 510蚊全包) 之後買家張激卡 返工搭車坐鐵用
用左csl 十幾年 (one2free 果陣用), 以前收得好好, 行山佢都收到 呢幾年真係好垃圾

唔係依加手機可以插雙卡, 同埋有鴨記年卡 呢d option, 今年一定唔續佢
hkbn 68$都有喇
2選1 就唔join佢喇 ,我買左激卡 之後 養號咪算 smt我只係貪佢鐵路收得好 ,其他街外 差嚟幾

出國 鴨記 卡都係 10蚊日到

得2000coupon 圍返1張sim 都156蚊 都係唔抵
我就係睇呢張依為咁so

人頭多 一定平d
(上個月有成4000 )
沙田到大埔火車完全上唔到
屌你老母csl.., 仲有成年幾約.... 好難捱
屌喇聲

我條女用自由鳥好撚正常

好唔好我唔知

起碼唔洗簽約 + 好撚過CLSCSLSLS先啦
搭狗鐵望住人地部機寫LTE 點碌Facebook都得
自己嗰垃圾台4G Load空氣 3G都係Load空氣
sun mobile 同 csl 真係有分別咩地鐵收得好 一定係smartone
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞