CSL 我屌你老母!千其咪撚轉佢!(2)

791 回覆
307 Like 9 Dislike
呢個post 爆左1001 要開2, 咁你話?

搵日7pm 落地鐵, 乜站都得架啦, 跟住開連登試下有無反應係車裡面
試到得又點?
你唔得就唔得
CSL 大圍站 WhatsApp 文字都要load 幾秒
29號終於完約轉台
不過而家日日有人打黎 話咗唔續都照打

本身$23X 6GB
地鐵多人一定load 唔到
而家轉自由鳥 $120 7GB
先唔講iphone 係垃圾機

今次整啲雙卡機仲垃圾過上一代
你自己睇返上個post啲圖幾多係iphone
https://www.pcmag.com/article/364768/exclusive-iphone-xs-crushes-xr-in-cellular-signal-test-resu

地鐵人多 上唔到網
幾年前都係咁
要怪就怪地鐵 一句地鐵日常維修
就大過曬你地上網既需求
係呀, 用埋CSL更加上唔到網, iphone用家唔好再用CSL喇
你地唔用我咪上得仲快
快啲去第二啲台上唔到
講緊地面都成日load空氣, 仲想將個問題推俾部機
笑左 明明之前講係得3上到
又變左數碼通上到
定係其實地鐵個個台都上到?
係你得上唔到?

灣仔站, OK 噃
你有無用量王先?
地面load唔到 我就真係未試過
iphone垃圾就係垃圾 我有講其他機?
總之就唔係CSL有問題
台有事就話機有問題
呢樣真

我覺得都ok既,用量王mode緊
雖然塞車同地鐵站預左冇得睇片
上面已經貼左測試網
steve job 講過咁既野
你話係唔係垃圾你自己諗
為左平轉intel
https://youtu.be/_1rXqD6M614
利潤高 = 好既產品
我從來無講過台係無問題啵

係iphone特別垃圾姐
呢樣又真既 同位置同台真係差d 因爲今朝就係咁 我先上黎講幾句
到底csl幾時先肯升級地鐵啲天線?
淨係得啲新線好似西港島線同觀塘線延線上得快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞